tijd besparen en efficiëntie verhogen

De Vlaamse ondernemer werkt gemiddeld 55 uur per week, plus nog een aantal uren in het weekend. De ‘work-life’-balans staat dan ook geregeld in het rood. En toch is er een oplossing… de softwaremodules van Teamleader. Ze brengen niet alleen extra ademruimte, maar zorgen ook voor meer rendement.

Jeroen De Wit, CEO van Teamleader is duidelijk: “De ondernemer die investeert in technologie, bespaart gemiddeld vijf uur per week aan arbeidstijd. Bovendien blijkt uit hetzelfde marktonderzoek dat wie technologische mogelijkheden integreert in zijn bedrijf ook 60 % ambitieuzer is en positiever staat tegenover de toekomst. Dat alles resulteert ten slotte in een succesvoller bedrijf.”

 

Automatiseren loont

“Nog altijd verliezen kmo-bedrijfsleiders kostbare tijd aan zaken die makkelijk en tegen een beperkte prijs te automatiseren zijn. De extra tijd die vrijkomt door het slim aanwenden van de juiste software kan makkelijk worden geïnvesteerd op andere terreinen.”

De software van Teamleader bundelt drie functionaliteiten: CRM en sales, projectplanning en tijdsregistratie en facturatie. Dienstverlenende kmo’s kunnen intekenen op het geheel of geleidelijk aan instappen.

Teamleader werd vier jaar geleden opgericht en telt momenteel 90 medewerkers in zes landen. Meer dan 3 000 kmo’s maken dagdagelijks gebruik van Teamleader-software.