Topless vergaderen

Die meeting in het Lindner Hotel & City Lounge zullen de klanten zich ongetwijfeld nog lang herinneren. Op de uitnodiging stond dat er "topless" zou vergaderd worden over een aantal nieuwe commerciële aanbiedingen. Wie deelnam aan de meeting kon aan de deur zijn laptop, zijn smartphone of zijn tablet afgeven...

Het Lindner Hotel Antwerpen is met zijn vier sterren een ideaal gelegen trefpunt voor ondernemers en zakenlui. Op hooguit 500 meter van het Centraal Station is het hotel aan de Lange Kievitstraat 125 makkelijk bereikbaar. Voor wie met de auto komt staat er een ruime publieke parking ter beschikking.
"Wij bedienen in het hotel inderdaad een groot zakelijk cliënteel," zegt algemeen directeur Peter Nuiten. "Wij beschikken daartoe over alle mogelijke faciliteiten. Ondermeer onze 14 meeting rooms." Alle zalen hebben daglicht, geeft Peter Nuiten uitdrukkelijk mee. "Vinden wij heel belangrijk. Op die manier kunnen zakelijke vergaderingen best aangenaam zijn."
De meeting floor, een ontmoetingsruimte tussen de onderscheiden vergaderzalen geeft de mogelijkheid om even een break te nemen. Zelfs een schaakpartijtje te spelen of gewoon te relaxen op een van de zitzakken. Op die manier kun je allicht ook de collega's uit de andere meeting rooms even ontmoeten. Je weet maar nooit welke contacten daaruit kunnen groeien.
Wie als bedrijf even indruk wil maken op zijn relaties kan in het Lindner Hotel Antwerpen de panoramazaal afhuren. Een indrukwekkend mooi decor op de 12de verdieping met een spectaculaire kijk op Antwerpen. De zaal kan plaats bieden aan liefst 180 personen. Ideaal dus ook voor bedrijfsrecepties, walking dinners, product presentaties of zelfs bedrijfsfeestjes.
Uiteraard kunnen alle manifestaties onderbouwd worden door de full service van het hotel inzake technische infrastructuur. Het gaat dan om licht, geluid en beeld. Beamers, flipcharts, schermen, prikborden, wifi, LAN. Het staat er allemaal ter beschikking. De installaties van het hotel zijn overigens zo ingericht dat de klant eventueel zijn eigen apparatuur kan aansluiten op het systeem van het hotel. Zelfs een mengpaneel met ingebouwde versterker.
Culinaire reputatie
Het Lindner Hotel Antwerpen biedt de klanten tevens een aantal vergaderarrangementen aan. Het gaat dan om de ontvangstkoffie, de koffiepauze, lunch en diner al dan niet gecombineerd met een overnachting. Er zijn verschillende formules mogelijk. Wie opteert voor het business vergaderarrangement krijgt een heuse lunch aangeboden in het restaurant Resto Arivé van het hotel. Daar kunnen de gasten de sterke culinaire reputatie van de koks uitproberen.
Ondernemers die hun verblijf in het hotel willen verlengen of hun gasten nog eens extra verwennen kunnen beschikken over een van de 173 kamers. Daaronder ook een aantal kamers met balkon en uitzicht over de "'t Stad".

Wilt u meer weten?

Lindner WTC hotel & city lounge Antwerp

Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp