Tot eind september extra korting op nieuwe Master bij Renault TrucksTrucks en vans ontworpen om bedrijven optimaal te ondersteunen

Renault Trucks biedt een uitgebreid voertuigengamma – van 2,8 tot 120 ton – geschikt voor leveringen in de stad, goederendistributie, constructie en lange afstandsvervoer. Het volledige gamma, van de Renault Master tot de zwaarste bouwvoertuigen, ondersteunt bedrijven bij hun dagdagelijkse taken.

In juni 2013 is het volledige gamma van Renault Trucks vernieuwd. Zo’n investering was ongezien in de automobielsector. Renault Trucks legt bij de ontwikkeling van haar Euro VI voertuigen de focus op efficiëntie: Het gewaagde design van het Euro VI gamma van Renault Trucks staat in het teken van de efficiëntie. De designers hebben ervoor gekozen zich te richten op de rol van de vrachtwagen als hulpmiddel voor bedrijven, waarmee ze hun werk zo efficiënt mogelijk kunnen uitvoeren. De nieuwe voertuigen beantwoorden aan deze verwachtingen. Brandstofbesparing was een belangrijke doelstelling vanaf het begin van het ontwerp. Zo werd er hard gewerkt aan de stroomlijning van het voertuig om de luchtpenetratie te optimaliseren.

 

De vernieuwde Renault Master (sinds april dit jaar) wordt ook gecommercialiseerd door Renault Trucks. Er loopt momenteel tot eind september een actie waarbij u 200 euro extra korting krijgt op zo’n nieuwe Renault Master bij Renault Trucks. Bovendien kunt u rekenen op professionals voor uw onderhoud.

Met maar liefst 1150 servicepunten overal in Europa beschikt Renault Trucks over een zeer dicht servicenetwerk. In België bestaat het netwerk uit 12 concessiehouders en nog eens 12 servicepunten. Bij al deze vestigingen kunt u terecht voor een snelle en kwaliteitsvolle service. Bovendien hebben ze allemaal vrachtwagens en bestelwagens op voorraad om de klant snel verder te kunnen helpen.

 

“Probeer onze demotruck eens uit”

Een van de concessiehouders is Trucks Center Antwerp (TCA), gevestigd in het Antwerpse havengebied. TCA maakt sinds 2008 deel uit van de Franse groep Coquidé, met 14 Renault Trucks vestigingen in het noorden van Frankrijk. In de Schomhoeveweg beschikt deze concessiehouder over een groot parkeerterrein waar u een aantal stockvoertuigen, zowel bestelwagens als vrachtwagens uit het Renault gamma, kan bewonderen. Site Manager Brigitte Van den Eede: “We stellen ook een demonstratie trekker ter beschikking, van de nieuwe Euro VI reeks, zodat klanten en prospects zelf het rijcomfort kunnen ondervinden en dankzij optifleet en infomax het gebruik en verbuik kunnen monitoren. De vrachtwagens van dit nieuwe gamma hebben een robuuste uitstraling en zijn ontworpen met veel aandacht voor een goede aerodynamica. Hun interieur is een flink stuk luxueuzer geworden en voldoet volledig aan het comfort dat de chauffeur vandaag verwacht.”

 

Onderhoudscontracten op maat

Brigitte Van den Eede vertelt verder dat u bij TCA kan rekenen op een persoonlijke service. Brigitte Van den Eede: “We trachten onze klanten maximaal te informeren en te adviseren. Om de meest gunstige kilometerkostprijs te verzekeren bieden wij u gepersonaliseerde onderhoudscontracten aan en maken wij steeds gebruik van originele wisselstukken, waarvan de gangbare uit stock leverbaar zijn. Chauffeurs kunnen ook rekenen op een 24/24 depannageservice. Duurt de stilstand wat langer? Dan kunnen onze klanten onze vervangvoertuigen gebruiken.”

Bestelwagens kunnen ingericht worden op maat van de klant, voor persoonlijk gebruik en een grote variatie aan beroepen.

 

 

“We zijn graag uw competente en volwaardige bedrijfspartner”

In de Kempen is concessiehouder Noyens Trucks al enkele decennia een begrip. Deze garage werd opgericht in 1963 in Kasterlee en verhuisde in 2008 naar een nieuwbouw in Olen. De garage heeft een oppervlakte van liefst 1800 m², waarvan drie vierde voorbehouden is voor de werkplaats. Zaakvoerder is Danny Noyens, die kan rekenen op een team van tien medewerkers, waaronder zes mecaniciens.

Danny Noyens: “We hebben ervoor gekozen om ons in Olen te vestigen voor de betere bereikbaarheid en de bijkomende servicemogelijkheden voor onze klanten. We beschikken hier over een grotere parking, met een gemakkelijke op- en afrit.”

Noyens Trucks verkoopt zowel nieuwe als tweedehands Renault Trucks en bestelwagens. De garage is tevens erkend hersteller van Renault Trucks. Het atelier, met een aparte locatie voor de herstelling van bestelwagens, is uitgerust met de meeste moderne technologieën en de diagnosestraat is voorzien van een geijkte remmentestbank. Noyens is ook erkend installateur van tachografen. Bij pech staat het serviceteam van Noyens zeven dagen op zeven en 24 uur op 24 ter beschikking.

Danny Noyens: “We hechten bijzonder veel waarde aan een directe en correct relatie met onze klanten en met ons personeel. Het is de bedoeling dat iedere klant bij ons tevreden is én tevreden blijft. Klanten vinden in ons bedrijf een competente en volwaardige bedrijfspartner.”

Danny Noyens nodigt u uit om in de showroom kennis te komen maken met het vernieuwde gamma Renault Trucks en bestelwagens.


“No-nonsense vrachtwagens die bijzonder in de smaak vallen”

Recente Renault Truck concessiehouders zijn broer en zus Luc en Hilde Van Hove, die garages in Herent en Berlaar uitbaten en in Wommelgem een onafhankelijke werkplaats voor trucks hebben. Maar recent wil niet zeggen onervaren. De garage viert dit jaar zijn 50-jarig bestaan.

Luc Van Hove: “Onze vader Jos Van Hove is vijftig jaar geleden begonnen met een garage in Berlaar. De garage van Herent hebben we in 1997 overgenomen. Sinds 1 juli 2013 zijn we officieel concessiehouder van Renault Trucks.”

Voor Luc Van Hove zijn de Renault Trucks no-nonsens vrachtwagens, met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, die zeer zuinig en chauffeursvriendelijk zijn. Luc Van Hove: “De cabines zijn zeer comfortabel. De chauffeurs rijden echt graag met Renault.”

Zowel in Herent als in Berlaar beschikt de familie Van Hove over ruime garages en terreinen waar de nieuwe trucks en bestelwagens staan te blinken. Bij Garage Van Hove kan u niet alleen terecht voor de aankoop van een nieuwe truck of bestelwagen, maar ook voor onderhoud en herstelling. Luc Van Hove: “We hebben alles daarvoor in huis: een diagnosestraat, een remmentestbank, tachoservice en onze eigen carrosserieafdeling is uitgerust met onder andere een spuitcabine en een richtapparaat. We hebben ook een depannagedienst die de klok rond paraat staat.”

Via het verhuurbedrijf Van Hove Mobiel kan u ook vrachtwagens, bestelwagens en minibussen huren, op korte of op lange termijn.