Trendy en stijlvolle kleding “Your Suit. By Van den Bril” kleedt de ondernemer

Ondernemers hebben zelden veel tijd. Al zeker niet om winkels af te lopen op zoek naar een geschikt kostuum. Michaël Van den Bril gelooft daarom rotsvast in B2B en het concept Traveling Tailors.

Van den Bril aan de Hoogstraat in Boom heeft een ijzersterke reputatie. De twee kledingzaken voor zowel mannen als vrouwen zijn ankerpunten in het centrum van de stad. Met de geplande opening van nog een bijkomende vestiging in Mechelen versterkt het bedrijf zijn groeiperspectieven. Michaël Van den Bril vertegenwoordigt het familiebedrijf in de derde generatie. Hij is opgegroeid in de traditie van grootvader Augustijn en vader Eric maar als jonge ondernemer legt hij uiteraard ook eigen accenten. "Ik wil vooral ook het concept Traveling Tailors uitzetten," zegt hij. "Onder het logo "Your Suit. By Van den Bril."
Wij gaan voor maatwerk en dan is B2B echt een trekker. Zeker ook voor ondernemers en vrije beroepen. Wij bieden de klanten de mogelijkheid aan om hun keuze aan kostuum, hemd, cardigan of pull van thuis uit te bepalen. Wij komen dan met een selectie aan pakken en hemden naar het bedrijf en garanderen maatwerk. Van den Bril organiseert op afspraak sessies waarop bedrijven, managers en andere personeelsleden hun juiste outfit kunnen uitkiezen." Of hoe Van den Bril de echte zakenman kleedt. Het concept Traveling Tailors is in België nog niet erg bekend. Van den Bril is evenwel soepel bij de implementatie van die nieuwe aanpak. "Wij garanderen de klanten flexibiliteit, ook managers komen graag nog eens in de winkel kijken, ook al is het na de uren. Van den Bril verdeelt betaalbare, trendy en stijlvolle kleding in alle genres, van denim tot het klassieke en moderne trouwkostuum. Met heren merknamen als Roy Robson, Mason's, Hugo Boss, Van Gils, Scabal, McGregor, State of Art, Pierre Cardin, .... Met dames merknamen zoals Maison Scotch, Tramontana, K-design, Brax, Marie Méro, River Woods, Terre Bleue enz.
In het eigen atelier wordt tevens voor de nodige retouches gezorgd.
Voor een vrijblijvende afspraak in één van beide vestigingen of op kantoor, info@yoursuit.be (MB)