Trivion deinst niet terug voor uitvluchten

Nogal wat ondernemers onderschatten hoeveel kostbare tijd ze verliezen aan wanbetalers en hoeveel tijd, kosten en stress ze kunnen besparen door het debiteurenbeheer aan een professional uit te besteden.

"Ik hoop dat onze bedrijven het aantal uitstaande rekeningen volgend jaar iets meer onder controle krijgen," zegt Jürgen Vogels, de zaakvoerder van het incassobureau Trivion. "Dat komt onze economie ten goede, maar het zal de ondernemers ook de gemoedsrust opleveren, die ze verdienen. Iedereen hoort correct betaald te worden voor eerlijk werk."

Trivion is een klinkende naam in de incassowereld. Het bedrijf uit Vosselaar heeft een uitstekende reputatie opgebouwd wat doeltreffendheid en klantgerichte service betreft. Dankzij de brede
regionale verankering en internationale partnerships kan Trivion bovendien een dekking in maar liefst 98% van alle landen ter
wereld garanderen. Voor het debiteurenbeheer vertrouwt Trivion op uiterst geavanceerde software. Van zodra een betalingstermijn overschreden wordt, vertrekt er automatisch een eerste aanmaningsbrief. Ondernemers kunnen bovendien altijd en overal hun debiteurendossiers opvolgen via een persoonlijke log-in. Zo blijven ze perfect op de hoogte van de vorderingen.
"Zelfstandigen zijn dag en nacht met de uitbouw van hun zaak bezig. De kernactiviteiten slorpen haast alle tijd en energie op, waardoor openstaande betalingen te weinig aandacht krijgen. Nochtans is een correcte debiteurenopvolging cruciaal voor de financiële gezondheid van het bedrijf. Wanbetalers worden echter steeds gehaaider en de uitvluchten altijd maar creatiever. "Ik dacht dat die rekeningen al lang betaald waren, Ik zal de betalingsopdracht nog eens doorgeven, ik zal de boekhouder om meer uitleg vragen, ik heb die factuur nooit ontvangen." Dat zijn de klassiekers, maar tegenwoordig schuwen wanbetalers zelfs geen dreigende taal meer. We willen de ondernemers vooral waarschuwen dat excuses en betalingsuitstel maar al te vaak financiële moeilijkheden maskeren, die uiteindelijk ook hun bedrijf in moeilijkheden brengt. Snel en kordaat handelen is dus de boodschap! (MB)