TVH EquipmentKeuze uit meer dan 1000 (!) heftrucks en magazijntoestellen

De bedrijven Thermote & Vanhalst (TVH), Gunco, Havelange en Milcon België fusioneerden begin dit jaar tot TVH Equipment. TVH Equipment vertegenwoordigt daarmee nu alle kwalitatieve merken van heftrucks, magazijntoestellen, verreikers, hoogwerkers en schaarliften. Alleen al voor heftrucks en magazijntoestellen hebt u keuze uit meer dan 1000 machines voor kortetermijnverhuur. Kennismaken met TVH Equipment en zijn gamma kunt u op Transport & Logistics, standnummer 4.076.

Eigen merken van TVH Equipment in het segment material handling zijn Doosan, TCM, Lafis, Climax en Icem. Daarnaast is de verhuurvloot aangevuld met andere kwalitatieve merken, waaronder Toyota, Still en Linde.

Director Acces Equipment Jean-Pierre De Nil: “Voor de logistieke sector bieden we een volledig gamma aan: van de meest eenvoudige pallettruck, over alle soorten heftrucks, tot alle magazijntoepassingen en stapelaars. Voor de kortetermijnverhuur hebben we meer dan 800 heftrucks met een hefkracht van 1 tot 16 ton en meer dan 200 toestellen voor magazijntoepassingen in onze vloot.”

TVH Equipment biedt ook machines aan voor langetermijnverhuur en verkoopt ook nieuwe en tweedehandstoestellen.

Paradepaardje

Paradepaardje op de beursstand wordt de nieuwe Doosan 2 ton elektrische heftruck B20T-7.

Jean-Pierre De Nil: “Doosan heeft altijd het imago vooral robuust te zijn, maar de nieuwe 7-reeks is qua design en ergonomie volledig geconcipieerd op maat van de Europese markt. Het is een zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk te bedienen toestel, uitgerust met een batterij van de nieuwste generatie, die een maximale, autonome gebruiksduur garandeert.”

Op de beursstand demonstreert TVH Equipment ook twee elektrische pallet trucks van Climax (types P15 en P18) en een elektrische JLG schaarlift, type 6RS.

Dicht bij de klant

Door de fusie van maart dit jaar is TVH Equipment met zijn 7 vestigingen in België (en Luxemburg) nu over heel het land mooi verspreid aanwezig, dicht bij alle klanten.

Jean-Pierre De Nil: “Door de fusie wordt ook de service na verkoop voor onze klanten een flink pak duidelijker en overzichtelijker. We bevinden ons dicht bij hen en zijn snel ter plaatse. TVH Equipment heeft dagelijks meer dan 50 technici op de baan voor service, onderhoud en herstellingen. Kan uw machine niet meteen hersteld worden, dan kunt u beroep doen op een aangepaste vervangmachine.”

Ieder toestel dat bij TVH Equipment op stock staat, kan op maat aangepast worden volgens uw behoefte: inkorten van de mast, herspuiten van het toestel, plaatsen van een cabine of van voorzetapparatuur …

In 2008 richtte TVH een eigen opleidingscentrum op. Het TVH Training Centre is sinds dit jaar een VCA-erkend examencentrum. De bestuurdersopleidingen zijn met andere woorden conform de specifieke normen van het Register Risicovolle Taken. (NV)