Unieke landelijke eventlocatie Hoeve Hof van Vlaanderen

In het landelijke Meerle omringd door de prachtige natuur van de Kempen ligt Hoeve Hof van Vlaanderen. Het landgoed leent zich uitstekend voor trouwfeesten in landelijke stijl, maar is tevens een geschikte locatie voor bedrijfsfeesten, vergaderingen en recepties. De recent gerenoveerde hoeve is tot in detail prachtig afgewerkt en ademt zowel binnen als buiten het landelijke leven. Saillart Catering verzorgt exclusief de catering voor alle evenementen op Hoeve Hof van Vlaanderen en daar is Ben Van Hoof, zaakvoeder van Saillart catering, trots op. "Het is een unieke en prachtige locatie die perfect past bij wat wij willen uitstralen met ons bedrijf."

De hoeve werd gebouwd in de eerste helft van de 19e eeuw en het landgoed behoort tot het historisch erfgoed van Hoogstraten. Jarenlang werd de hoeve gebruikt als landbouwbedrijf, maar recentelijk is het volledig gerenoveerd en veranderd in een pareltje op de Kempen. "Het is echt prachtig geworden. Er is met de renovatie rekening gehouden dat het een oude hoeve betreft. Onder andere door de materiaalkeuze blijven de landelijke sfeer en stijl van de hoeve behouden. Zowel binnen als buiten is er gewerkt met eikenhout en zijn er prachtige smeedijzeren deuren en ramen geplaatst. De keuken is ook volledig in eik uitgevoerd en is echt een blikvanger wanneer je de hoeve binnenkomt," vertelt Ben Van Hoof. "We zijn er dan ook erg trots op dat we zijn gekozen om exclusief de catering te mogen verzorgen voor evenementen en feesten op zo'n prachtige locatie. We zijn met de catering altijd bezig om een bepaalde sfeer te creëren en een event moet echt een belevenis zijn. Een locatie als Hoeve Hof Van Vlaanderen heeft een hele warme landelijke sfeer en is al een beleving op zich. Het plaatje klopt tot in de details en dat vullen wij aan met onze catering."

Het landgoed bestaat uit een hoofdgebouw, een bijgebouw en een ruime schuur. In het hoofdgebouw bevindt zich een ruime woonkeuken geschikt voor kleine groepen van 30 tot 40 personen. De schuur is geschikt voor grotere groepen en heeft een capaciteit van ongeveer 120 personen. "De schuur kan volledig ingericht worden naar wens van de klant. De ruimte zelf is een mooie basis en wordt verder aangekleed. Bij goed weer is de prachtige tuin een uitgelezen plaats om te gebruiken voor recepties en feesten. Zowel buiten als binnen is deze locatie de moeite waard om eens te mogen bezoeken." (MRB)