UVO Technologies ‘lost’ uw verwachtingen in

De naam UVO creëert bepaalde buitenaardse verwachtingen. Het bedrijf verkoopt echter geen ruimtetuigen, maar wel ruimtebesparende ‘tuigen’  voor de logistieke sector. Kwaliteit, veiligheid en superieure service zijn bij UVO Technologies geen losse woorden maar vaste waarden en met een flexibel en ergonomisch geavanceerd gamma heeft het bedrijf een handvol troefkaarten voor zijn klanten.

Transportbanden: bandwerk én klantwerk

UVO Technologies levert zowel B2B als B2C kwalitatieve en klantgerichte oplossingen voor efficiënt en ergonomisch het laden en lossen van stukgoed. Een attractief aanbod en een duurzame en dynamische dienstverlening zijn de basis van een indrukwekkend klantenbestand, waaronder heel wat ronkende referenties zoals Amazon, DHL, UPS, Bridgestone, enz.

Het Belgische bedrijf is preferentiële partner van het Amerikaanse bedrijf FMH Conveyors voor de BeneLux, Frankrijk en Italië. FMH Conveyors kan rekenen op wereldwijde appreciatie: het bedrijf kan bogen op een rijk verleden én het biedt toekomstgerichte toestellen met mobiele mogelijkheden.

Economisch én ergonomisch

Als het regent in Amerika, druppelt het vaak op het Oude Continent. Over ergonomie is in Europa de laatste jaren al veel gezegd en geschreven, maar voorlopig wordt praat nog niet vertaald naar daad. In Amerika staat men een heel pak verder: omwille van een strengere regelgeving is ergonomische efficiëntie daar een evidentie. FMH Conveyors gaat nog een stap verder als progressieve en proactieve producent. Het bedrijf leidt het peloton als het neerkomt op futureproof facility.  Flexibiliteit troef, zowel ergonomisch als economisch: de systemen leveren maatwerk voor ‘het lijf’ en veranderen mee met de noden van een bedrijf. Als partner van FMH Conveyors zit UVO Technologies in de luxepositie dat het ook op de Europese markt toekomstgerichte transportbanden kan leveren.

Ook voor de kmo: moduleerbaar materiaal in alle maten

Laurent Uvo, die in 2012 het bedrijf van zijn vader versterkte, maakt zich sterk dat UVO Technologies de optimale oplossing kan bieden voor een diverse doelgroep. “Wij kunnen wel met heel wat grote referenties uitpakken, maar dankzij ons aanbod én onze aanpak kunnen we ook de kmo’s heel wat aanbieden. In overleg met de klant gaan we op zoek naar een oplossing die hem op het lijf geschreven staat. Zo hebben we een enorme expertise met flexibele banden voor bedrijven die slechts sporadisch een container moeten lossen. Die oplossing is bijzonder tijd- en kostenbesparend.”

“Onze rollenbaan oplossingen zijn snel en efficiënt herconfigureerbaar, waardoor ze zich te allen tijde kunnen aanpassen aan marktschommelingen, vooral gevoelig in de e-commerce branche.“

UVO Technologies

T +32 3 455 43 22 - info@uvotec.eu - www.uvotec.eu