Uw Loading Docks en Magazijnen nog veiliger met Powerchock™ en Softstop®

Group Beyers is uw betrouwbare partner voor een veilige interne verkeersafwikkeling OP uw bedrijfsterrein en IN uw magazijnen. Met professioneel aangebrachte belijning, aangepaste vloercoating producten, duidelijke signalisatie, spiegels, stootpalen, beugels, snelheidsremmers, aanrijdbeveiliging,... en andere systemen zorgen Luc Beyers en zijn medewerkers ervoor dat er zich bij uw intern transport geen incidenten voordoen tussen uw werknemers en uw bezoekers en het (gemotoriseerd) vervoer op uw terrein, en dat de schade bij aanrijdingen beperkt blijft. Op Prologistics 2014 op 24 en 25 september in Brussels Expo demonstreert Group Beyers twee vooruitstrevende technologieën, Powerchock™ loading dock beveiliging en Softstop® dynamische aanrijdbeveiliging, die de veiligheid op uw terreinen nog verhogen en de kans op stoffelijke en lichamelijke schade aanzienlijk verminderen.

Bij Group Beyers bent u aan het juiste adres voor alle horizontale en verticale signalisatie en aanrijdbeveiliging voor uw intern transport op uw bedrijfsterreinen en in uw magazijnen.
Luc Beyers: "Het veilig scheiden van voetgangers en gemotoriseerd verkeer, en het beperken van schade door aanrijdingen begint bij een duidelijke belijning, waarbij de verkeersstromen, parkeervakken, en eventuele voet- en zebrapaden op het terrein letterlijk in verf in kaart worden gebracht. Dat gebeurt machinaal, in de aangepaste binnen- of buitenverf, in epoxy of in de thermoplastische kunststof PMMA."

Naast de horizontale beveiliging staat Group Beyers ook in voor de verticale beveiliging van uw terrein met signalisatie, verkeersborden, pijlen, rekaanduidingen,...
Aanrijdbeveiliging wordt dan weer gerealiseerd met stootpalen, stootbalken, hoogtebegrenzers, beugels, snelheidsremmers, rekbescherming, veiligheidsspiegels, en om het plaatje compleet te maken installeert Luc Beyers ook fietsenstallingen, vuilnisbakjes, en allerhande ander buitenmeubilair.
Softstop®

Luc Beyers: "Voor de aanrijdbeveiliging streven we steeds naar energie absorberende oplossingen. Starre aanrijdbeveiliging of een gewone vangrail kunnen letterlijk veel minder goed tegen een stootje en zullen onmiddellijk scheef staan of betonscheuren tot gevolg hebben. Wij verdelen met Softstop® dan ook een gamma aan dynamische aanrijdbeveiliging die de botsenergie absorbeert. Softstop® is een oplossing die uw werknemers en uw infrastructuur veel beter beschermt tegen lichamelijke en stoffelijke schade doordat de beschermpalen en -beugels progressief meebewegen."

Powerchock™

Het staat helaas zwart op wit. Wereldwijd doen er zich dagelijks zo'n 260 ongelukken voor met vrachtwagens die vertrekken terwijl ze nog aan het laden of lossen zijn aan de loading docks. Om de drie dagen loopt dit wereldwijd fataal af. Ook in ons land viel er in het verleden op deze manier reeds een dodelijk slachtoffer.

Luc Beyers: "Met het Powerchock™ systeem kan de vrachtwagen alleen beginnen rijden wanneer het veilig is. Achter het wiel wordt een blok vast gezet die met een arm in verbinding staat met de automatische poort. Via sensoren en een alarm worden belet dat de vrachtwagen vertrekt vóór hij groen licht heeft gekregen. En de laders en lossers krijgen een signaal van zodra het veilig is om te beginnen werken. Het controle- en detectiesysteem kan in bestaande poort- en dockliftsystemen geïntegreerd worden."

Ook antislip- of zuurbestendige vloeren
Group Beyers legt ook antislip of zuurbestendige coatings aan op de vloeren van bedrijfshallen.
De groep is actief over heel België. (NV)