Veko: expert in verlichting voor elke kmo

Veko is dé referentie voor veelzijdige, veeleisende verlichtingsinstallaties. Met een attractief en kwalitatief aanbod in verlichting, een gespecialiseerde studiedienst en een gemotiveerde en gekwalificeerde groep eigen monteurs, staat het bedrijf garant voor volledige voldoening bij elke klant. Die garantie mag zelfs letterlijk genomen worden: door uitsluitend kwalitatieve keuzes te maken is 10 jaar volledige garantie steeds vaker de norm aan het worden.

Nieuwe lichtinstallatie op het werk

Veko kan bogen op een waslijst aan ronkende referenties die meer dan enthousiast zijn over hun nieuwe verlichting. Dé opmerking die je in alle getuigenissen ziet terugkomen? De verbijsterde vraag waarom ze niet eerder voor een nieuwe installatie kozen. De klanten van Veko hebben het licht gezien: een optimale belichting op het werk zorgt voor een daadwerkelijke verlichting van dat werk. 

Lager verbruik verlichting

De innovatieve installatie zal niet alleen uw bedrijf of organisatie maar ook uw energiefactuur verlichten. Veko ontwikkelt met en voor u een duurzame langetermijnoplossing en zorgt tegelijkertijd voor een razendsnelle return on investment. 

De op maat moduleerbare sturingssystemen garanderen een optimaal gebruik én een aanzienlijk lager verbruik. Een optimale lichtsturing  verhoogt het comfortgevoel op de werkvloer en  maximaliseert daarnaast de besparing die een klant mag verwachten van zijn nieuwe verlichtingsinstallatie. Twee jaar na plaatsing geniet u al van een lucratieve lichtinstallatie. 

 

 


 

Expertise optimale verlichting in led

Geen vrijblijvende verkoopspraatjes bij Veko, wel extreme expertise en efficiëntie in elk onderdeel van het proces. Een nauwkeurige en secure studie legt de ijzersterke basis van een proces met alle kansen op succes. Vanuit een kaal grondplan en specifieke wensen, ontwikkelt de eigen studiedienst een precies persoonlijk plan. Naast een technisch optimale offerte krijgt de klant gedetailleerde info over subsidies, return on investment, technische info en ijzersterke garantievoorwaarden.

Als fabrikant hebben we ook echt dé oplossing voor elke klant.

De montagedienst van ervaren en flexibele installateurs levert topwerk. Keurig en nauwkeurig, snel en efficiënt. We maken er een punt van om de hinder tot een absoluut minimum te beperken door vakkundig en georganiseerd door te werken.

Uiteraard draait het om de verlichting zelf. Veko werkt met moduleerbare, herconfigureerbare en innovatieve kwaliteitscomponenten van de nieuwste generatie.

Deze keuze voor kwaliteit en duurzaamheid resulteert ook in een onnavolgbare dienst na verkoop: de garantie koppelt een polyvalent pakket aan een bijzonder lange duur. Lange duur en duurzaamheid staan ook voorop bij onze 'relatie': Veko is uw betrouwbare partner voor een installatie die 'licht'jaren voorop loopt.