Vervoer Verhaegen: vinger aan ‘distributiepols’

Vervoer Verhaegen richt zich zowel op opslag & behandeling, huistransport als distributie in de Benelux. Die derde poot vormt de grootste groeipool binnen de onderneming, vertelt zaakvoerder Ilse Daems ons.

Zaakvoerder Ilse Daems lanceerde acht jaar geleden de Benelux-distributieactiviteiten van Vervoer Verhaegen, die vandaag een vliegende vlucht nemen. "Onze distributieomzet verdubbelde in vergelijking met vorig jaar. Wij specialiseren ons op moeilijke en speciale maten, waarvoor we optimaal uitgerust zijn."

Automatisering = meerwaarde

Een groeimarge die er niet zonder slag of stoot komt, want Vervoer Verhaegen investeerde de voorbije jaren fors in de allernieuwste automatiseringstechnologieën én een nieuw distributiecentrum. Dat resulteert in een hoogstaand kwalitatief aanbod dat zowel de eigen medewerkers als de klanten erg kunnen waarderen. "De chauffeurs krijgen bijv. hun optimale digitale route mee en beschikken over achteruitrijcamera's met beeld en geluid. De klanten kunnen gebruik maken van een track trace-systeem en bovendien rekenen op een betrouwbare en erg persoonlijke benadering, zonder dat ze daarvoor een eurocent extra betalen."

Meer info: http://vervoerverhaegen.be

Vervoer Verhaegen is dit jaar ook aanwezig tijdens de Transportbeurs (standnummer 1113) in Antwerp Expo van 17 t.e.m. 19 oktober.