Voordelige telecomdiensten met LCR Telecom

LCR Telecom was na de liberalisering van de telecomsector een van de eerste alternatieve telecomoperators. Het bedrijf richt zich specifiek op kmo’s en biedt deze een compleet aanbod aan voordelige telecomdiensten aan.

Voor uw vaste telefoonlijn kan u bij LCR Telecom kiezen uit twee formules.

Wim Raes: “U kan opteren voor de Carrier Select formule, waarbij u uw telefoonlijnen bij Proximus huurt en de gesprekken via LCR Telecom lopen. Dit is een goede instap om snel, zonder wijzigingen in technologie, te besparen op de telefoonkosten.

Steeds meer bedrijven kiezen echter voor de tweede formule, VoB- of SIP-telefonie van LCR waarbij u telefoneert over breedband. U behoudt uw telefoonnummer en bespaart zo niet alleen op de gesprekken, maar ook op de abonnementskosten, en die vormen tegenwoordig de grootste hap op de telecomfactuur (3/5de). Wil u vandaag efficiënt besparen, dan doet u dat dus best niet alleen op uw gesprekken, maar ook op uw vaste abonnementen.

 

Geoptimaliseerde besparingen

De besparing op abonnementen loopt algauw op tot zo’n 30%, maar ook de besparing op de gesprekskosten kan aardig oplopen.

Jan Van den bosch: “Voert u bijvoorbeeld per maand duizend nationale gesprekken aan 3 eurocent euro per minuut? Bij ons betaalt u daar minder dan 1,6 eurocent per minuut voor, goed voor een besparing van bijna 50% op uw maandelijkse gesprekskosten.

 

Met LCR Telecom kan u ook besparen op uw mobiele gesprekken.

Wim Raes: “Wanneer u uw mobiele abonnement(en) bij ons combineert met een vaste telefoonlijn loopt de besparing flink op. Het telefoonverkeer tussen uw werknemers is dan volledig gratis, of ze nu met een mobiel toestel of met een vast toestel bellen en het maakt ook niet uit of dat naar een vast of een mobiel toestel is. Vanzelfsprekend leveren wij ook 4G-snelheid bij onze mobiele telefonie.”

Jan Van den bosch: “Onze transparante facturen en analyses geven u bovendien een duidelijk overzicht en dat leidt vaak tot extra besparingen. Zo stelde een bedrijfsleider vast dat hij elke maand voor 500 euro oproepen naar Ieper betaalde, terwijl niemand ooit naar die stad had gebeld. Het bleek om een oud type inbelverbinding te gaan. De kost kon quasi integraal geschrapt worden door een kleine aanpassing in de software.”

De analyses laten ook een klare kijk op het telefoongedrag van uw medewerkers toe, en ook daar kan vaak besparend aan gesleuteld worden.

 

Ook internet

LCR Telecom biedt in combinatie met de telecomdiensten ook alle internetdiensten aan. Het gaat om een ruim gamma aan breedbandverbindingen. Optioneel kunnen hierbij geprivatiseerde data netwerken opgezet worden (MPLS, vergelijkbaar met Explore lijnen).

Niet onbelangrijk is dat u bij LCR Telecom na drie beltonen al een behulpzame medewerker aan de lijn hebt en geen computerstem. (NV)