Voordelige telecomdienstenmet LCR Telecom

LCR Telecom was na de liberalisering van de telecomsector een van de eerste alternatieve telecomoperators op de Belgische markt en heeft met andere woorden al flink wat jaren ervaring op de teller. Het bedrijf richt zich specifiek op kmo’s en biedt deze een compleet aanbod aan voordelige telecomdiensten aan.

Voor uw vaste telefoonlijn kan u bij LCR Telecom kiezen uit twee formules.

Wim Raes: “U kan opteren voor de CS of Carrier Select formule, waarbij u uw telefoonlijnen bij Proximus huurt en de gesprekken via LCR Telecom lopen, maar steeds meer bedrijven kiezen voor de tweede formule, VoB- of SIP-telefonie van LCR waarbij u telefoneert over breedband. U behoudt uw telefoonnummer en bespaart niet alleen op de gesprekken, maar ook op de abonnementskosten. De abonnementskosten vormen tegenwoordig de grootste hap op de telecomfactuur. Vandaag bestaat ‘slechts’ 2/5de van de factuur uit de eigenlijke gesprekken. Wil u vandaag efficiënt besparen, dan doet u dat best niet alleen op uw gesprekken, maar ook op uw vast abonnement.

 

Transparante factuur

Ook de besparingen op de gesprekskosten kunnen aardig oplopen.

Jan Van den bosch: “Voert u bijvoorbeeld per maand duizend nationale gesprekken aan 0,03 euro per minuut? Bij ons betaalt u daar minder dan 0,02 euro per minuut voor, algauw een besparing van zo’n 30% op uw maandelijkse gesprekskosten. Onze transparante facturen geven u bovendien een duidelijk overzicht en leiden vaak tot extra besparingen. Zo stelde een bedrijfsleider uit Leuven op onze facturen vast dat hij elke maand voor 500 euro oproepen naar Ieper betaalde, terwijl niemand van het bedrijf ooit naar Ieper had gebeld. Het bleek om een oud type inbelverbinding te gaan, die al jaren in gebruik was, maar pas aan de oppervlakte kwam op onze factuur. Door een kleine aanpassing in de software, kon deze kost quasi integraal geschrapt worden.”

 

Werknemers binnen één bedrijf bellen gratis

Ook op uw mobiele gesprekken kan u met LCR Telecom een mooie besparing realiseren.

Wim Raes: “Zeker wanneer u uw mobiele abonnement(en) bij ons combineert met een vaste telefoonlijn loopt de besparing flink op. Het telefoonverkeer tussen uw werknemers is dan volledig gratis, of ze nu met een mobiel toestel of met een vast toestel bellen en het maakt ook niet uit of dat naar een vast of een mobiel toestel is. Vanzelfsprekend leveren wij ook 4G-snelheid bij onze mobiele telefonie.”

 

Ook internet

LCR Telecom biedt in combinatie met de telecomdiensten ook alle internetdiensten aan. Het gaat om een ruim gamma aan breedbandverbindingen gebaseerd op alle mogelijke technologieën, gaande van VDSL tot fiber. (NV)