Wasserij en Droogkuis De Ster garandeert kwaliteit en service

Fris gewassen beroepskledij staat netjes

Bedrijven kunnen scoren met fris gewassen beroepskledij. Net zoals horecazaken graag uitpakken met geurig opgesteven linnen.  

Bij de Wasserij De Ster hebben ze van kwaliteitsvolle service in dit opzicht een absolute prioriteit gemaakt. Overalls en uniformen, beddengoed of koksvesten, servetten en tafellakens  worden met veel zorg in ecologische wasprogramma’s gestoken en perfect gereinigd. Wasserij en Droogkuis De Ster bedient al vele jaren honderden klanten in een brede range van Antwerpen tot Limburg en Vlaams-Brabant.

De kwaliteit van het afgeleverde werk heeft uiteraard alles te maken met de inzet van het personeel. In de industriële wasserij in Herselt kan men een breed gamma van de meest uiteenlopende producten aan. Kleurenwas of witwas. Grote volumes of kleine hoeveelheden. Het machinepark is in die mate up to date dat gekozen kan worden voor de meest optimale formule. Ook ecologisch. De Ster heeft een aantal wasprogramma’s lopen die op minder waterverbruik of minder agressieve chemicaliën afgesteld zijn. Daardoor wordt de levensduur van het textiel ook extra gegarandeerd. Wat niet in de normale wasmachines kan zoals jassen, tapijten, gordijnen, kostuums of zijden kleding gaat in de droogkuis.

De kwaliteit van het geleverde werk wordt evenwel net zo zeer waar gemaakt door de snelle flexibiliteit waar de medewerkers van De Ster voor staan. Een klant kan nu eenmaal onverwachte noden hebben en dan moet er ingegrepen worden. Wanneer een sterrenrestaurant bv. plots onverwacht opmerkelijk veel klanten over de vloer krijgt is het vanzelfsprekend dat er die zaterdagnamiddag een lading bijkomende servetten aangeleverd moet kunnen worden.

Prijzen                                                                                      

In een hard omstreden markt als die van de industriële wasserijen gaat het  geregeld om een zo scherp mogelijke prijssetting. De concurrentie is bikkelhard. Ook bij De Ster wordt dat uiteraard goed beseft. Toch gaat men er in Herselt vanuit dat klanten op lange termijn in eerste instantie kiezen voor een vlotte service. De ophaling van het wasgoed bij de klant en de tot drie thuisbestellingen per week geven ondernemers de zekerheid dat De Ster een betrouwbare partner is voor bedrijven die vaak 24 uur op 24 volcontinu doordraaien.  

Overigens kunnen ook particulieren terecht in een van de eigen winkels of in de afhaalpunten waar De Ster langs komt.  Ze kunnen hun was ook thuis laten ophalen door de chauffeurs.

Investering

In Herselt worden elke dag zo’n 1.800 kilo was per dag verwerkt. De 35 personeelsleden van het bedrijf maken er een punt van om de aangevoerde bedrijfskledij, beddengoed of koksvesten, servetten en tafellakens en alle overige toebehoor perfect af te leveren. De Ster investeert in de komende weken overigens in een nieuwe wasstraat die op technisch vlak nog meer mogelijkheden opent om de klanten mee te nemen in een toekomstgerichte langetermijn relatie. Het gaat om een investeringsproject van een half miljoen euro.

Wilt u meer weten?

Wasserij & Droogkuis De Ster

Bekijk de socials