Welkom in Wima Bowling 2.0!

Na 44 jaar is Wima Bowling verhuisd. In plaats van links, kan je Wima nu rechts van San Marco Village terugvinden op de A12 Shopping. Op 16 augustus werd de kick off gegeven. Zaakvoerder Johnny Crijns legt uit.

“De bestaande infrastructuur was 44 jaar oud en aan een grondige, dus kostelijke renovatie toe. In plaats daarvan hebben wij het Bowlingpaleis overgenomen en volledig vernieuwd tot een trendy bowlingzaal waar je een leuk avondje bowlen kunt combineren met een lekkere snack of een volledig eetmaal. Dit is Wima Bowling 2.0, zeg maar.”

 

Nieuwe formules

Wima Schelle biedt 16 bowlingbanen met toffe zitjes, een grote bar met hippe drankjes, een loungehoek met knusse zetels en zelfs een haardvuur. De nieuwe locatie heeft een super leuke klimmuur en een speelhuisje waar de kids onbeperkt mogen spelen. Samen met de nieuwe locatie lanceert Wima enkele nieuwe formules: Bowl Full Experience, Bowl & Flavours, Bowl & Streetfood, Bowl & Breakfast, Bowl & Birthday, ...

 

Puur genieten in restaurant Lane 12

Johnny Crijns: “Nieuw is ook Lane 12, waar je elke dag, 7 op 7 kunt genieten van pure gerechten in een warm industrieel kader. Onze chefs gebruiken daarbij de nieuwste keukentechnieken, maar ook originele houtskoolovens. In de weekends kan je er terecht voor de Full Experience met de befaamde buffetten met showcooking. Lane 12 is alle dagen open voor lunch en diner, d.w.z. à la carte genieten van heerlijke gerechten.”

 

Ideale combinatie voor teambuilding en bedrijfsevents

Johnny Crijns: “In combinatie met San Marco Village bieden wij bedrijven complete formules aan voor hun events, seminaries en teambuilding-activiteiten. San Marco biedt alle moderne faciliteiten voor seminaries, congressen en vergaderingen, terwijl de deuren van Wima open staan voor de nodige ontspanning in groep.

 

Boulevard winkelcentrum

En wat gebeurt er met de oude bowling? Die wordt helemaal afgebroken en maakt plaats voor een winkelcomplex van 11.000 m² met een ondergrondse parking voor 350 auto’s. De werken beginnen in oktober en tegen de zomer van 2017 moeten de winkels af zijn.

“Onder de noemer ‘Boulevard’ biedt het project – dat we volledig in eigen beheer ontwikkelen – grote winkeloppervlaktes van 500 tot 2.500 m². Het geheel zal mooi aansluiten bij het bestaande winkelcentrum. Het zal geen verwondering wekken dat er al diverse geïnteresseerden zijn. Het gaat hier tenslotte toch om een ideaal gelegen locatie”, zo besluit Johnny Crijns. (TM)