“Wij houden onze lijnen zeer kort” Brasschaat Cleaning en 4-Cleaning, een stevige tandem

Schoonmaakbedrijf Brasschaat Cleaning heeft recent met 4-Cleaning een tweede vestiging geopend in Dessel. “Brasschaat Cleaning is actief over heel Vlaanderen, maar met onze divisie 4-Cleaning verstevigen we onze positie in de Noorderkempen. De visie en de missie van onze onderneming, waarbij we veel belang hechten aan persoonlijke service en contact, trekken we vanzelfsprekend door naar 4-Cleaning”, stelt zaakvoerster Denise van der Weyden.

Brasschaat Cleaning werd 25 jaar geleden opgericht in Brasschaat. Het bedrijf verzorgt alle schoonmaakactiviteiten voor kmo’s, winkels, kantoren, zelfstandigen, vrije beroepers,… Het gaat om schoonmaakopdrachten die op regelmatige basis worden uitgevoerd, maar ook om minder regelmatige opdrachten zoals glazenwasserij en tapijtreiniging en eenmalige opdrachten zoals opleveringsschoonmaak na een (ver)bouwwerf, gevelreiniging, schilderwerken, parketreiniging, ontstoffingswerken, schoonmaak na brand,…

 

Focus op goede ‘driehoeksverhouding’

Voor Brasschaat Cleaning en 4-Cleaning is een goed contact met de klanten zeer belangrijk.

Denise van der Weyden: “In onze sector is het menselijk kapitaal zeer belangrijk en met de nieuwe wetgeving en het eenheidsstatuut is dat niet altijd vanzelfsprekend. We investeren dan ook bewust veel in ons inspectieteam, omdat we willen blijven focussen op een goede verstandhouding tussen onze klanten, ons personeel en ons bedrijf. Persoonlijke service en persoonlijk contact zijn met andere woorden heel belangrijk voor een goed resultaat. We houden onze lijnen naar onze klanten dan ook zo kort mogelijk zodat we meteen kunnen inspelen op de noden. Extra werkzaamheden bijvoorbeeld kunnen daardoor onmiddellijk worden opgevangen en na offertes kan er op slechts enkele dagen reeds met de werkzaamheden gestart worden.”

 

Brasschaat Cleaning en F-Cleaning zijn lid van de Unie van de Schoonmaakbedrijven. (NV)