“Wij staan nooit stil”

Group-f uit Kontich groeit gestaag door. Het bedrijf dat zich bezig houdt met professionele bedrijfscleaning, housekeeping, dienstencheques en de verhuur van hoogwerkers, heeft na enkele recente overnames nog volop groeiambities. “We staan nooit stil,” vertelt Staf Michels, Operations Manager bij Group-f.

“Groei is belangrijk om enerzijds meer klanten te kunnen bedienen en om flexibel te kunnen werken. Wij kunnen perfect blijven beantwoorden aan dringende verzoeken van klanten. Belangrijk voor ons is echter wel dat de kwaliteit van onze dienstverlening en de mensgerichtheid binnen onze steeds groter wordende organisatie blijft. Er bestaat altijd het risico op overbelasting van de medewerkers en daar waken wij voor.”

Kwaliteit is de kernwaarde binnen het bedrijf. “De kwaliteit van onze mensen, onze producten, de dienstverlening en onze organisatie staat bij ons voorop. We investeren bijvoorbeeld continue in opleidingen voor onze werknemers en dat levert resultaat op. Klanten blijven en blijven erg tevreden.” Group-f is niet alleen een zeer mensgerichte organisatie, milieubewust is zij ook. “Wij werken bijvoorbeeld bij de cleaning en de housekeeping zoveel mogelijk met biologische schoonmaakproducten niet met de chemische. Dat is beter voor zowel de mens als de natuur.” (MRB)

Wilt u meer weten?

Group-f