“Wij zorgen voor meer juiste bezoekers op uw website”

“De nieuwe winkelstraten zijn digitaal, dus het is belangrijk daar zichtbaar te zijn als kmo. Online marketingbureau Kingsberry zorgt ervoor dat uw bedrijf beter gevonden wordt en meer bezoekers krijgt die dan online of in uw zaak klant kunnen worden.”, stelt Sam Dierckx van Kingsberry. Hij constateert dat bedrijfsleiders van Vlaamse kmo’s nog altijd wat sceptisch staan tegenover internetmarketing of maar één à twee van de mogelijkheden benutten die de digitale wereld creëert.

Sam Dierckx: “Wie heeft er vandaag nog geen scherm? Iedereen, jong en oud, is tegenwoordig online via verschillende apparaten. Al bij het ontbijt – bij sommigen al in de slaapkamer - worden nieuwssites, e-mails, social media,… gecheckt. Youtube heeft als zender in België ondertussen een groter bereik dan de VRT of VTM. Niet alleen jongeren spenderen veel tijd op het internet, 30-, 40- en 50 plussers gaan eerst online op zoek naar informatie als ze een aankoop overwegen of worden geprikkeld door aanbiedingen die ze op het internet tegenkomen.”

De illustratie bij deze reportage spreekt voor zichzelf, de nieuwe winkelstraat ziet er anders uit. Wanneer u een product of dienst nodig heeft, loopt u dan meteen naar de leverancier of kijkt u ook eerst even op internet?

 

Puck Verstraeten (Project manager Kingsberry): “Ik denk niet dat bedrijfsleiders nog moeten overtuigd worden van het belang van een goede zichtbaarheid in de verschillende internetkanalen of van de voordelen van meer virtuele bezoekers op hun website. Het is voor kmo’s alleen niet zo eenvoudig om de juiste internetmarketingpartner te vinden, want veel aanbieders spelen maar één noot, die van de zoekmachine, en dat wordt door de grote concurrentie altijd maar duurder. Er zijn gelukkig verschillende alternatieven.”

Kingsberry zorgt ervoor dat uw bedrijf continu zichtbaar is bij uw doelgroepen en dat uw omzet en bekendheid groeien door de verschillende internetkanalen slim te gebruiken. Dit zijn onder andere de sociale media, Google AdWords, Google Display, e-mailmarketing, Youtube, banners op websites,… Er wordt aansluiting en bereik gezocht bij uw doelgroepen op verschillende manieren, Kingsberry volgt permanent data en bezoeken op, rapporteert, analyseert en optimaliseert.

Sam Dierckx: “We bouwen voor u een brug naar online succes voor uw bedrijf.” (NV)