Wondercar herstelt kleine autoschadesterwijl u wacht

Een deuk of een kras in de carrosserie van uw auto? Een scheur in uw bumper? Een vlek of een (brand)gat op uw stoffen of lederen autozetel? Een indringende geur in uw wagen? Parkeerschade aan uw aluminium velgen? Met gespecialiseerde en snelle ‘smart repair’-technologie herstelt Wondercar al deze beschadigingen terwijl u wacht. Wondercar is tevens een betrouwbare partner van uw fleetmanager bij einde huur- of leasingcontracten of bij aan- of verkoop van bedrijfswagens.

Ervaring troef bij Wondercar. Het bedrijf,  opgericht  in 2005, telt vandaag vier vestigingen (Groot-Bijgaarden, Vilvoorde, Zaventem en Kontich). De veertig medewerkers  leveren jaarlijks 10.000 wagens als nieuw terug af, of zo’n 45 wagens per dag. Het reinigen, herconditioneren en eventueel herstellen van de wagens gebeurt dankzij  speciale technologieën snel en flexibel, maar bovendien zeer degelijk én  heel milieuvriendelijk

Partner van uw fleetmanager ...

Wondercar biedt een belangrijke meerwaarde bij het beheer van bedrijfswagens. Bij einde contracten bieden we een onafhankelijke, objectieve en geloofwaardige expertise uit, zogenaamd een carcheck. . Een carcheck  maakt het  mogelijk om de kosten bij afloop van een contract beduidend te beperken. Wondercar herconditioneert de wagen zodat volledig voldaan wordt aan de vereiste RENTA normen en er bijgevolg geen extra-contractschade betaald dient te worden.

... maar ook voor particulieren

Particulieren vinden  steeds vaker de weg naar Wondercar. Terwijl u wacht is uw auto binnen de kortste keren zonder al te hoge kosten weer als nieuw. Met een auto zonder blutsen en builen springt u vanzelf omzichtiger en zuiniger om en de auto behoudt veel langer zijn waarde.  Wanneer u uw (bedrijfs)wagen wil verkopen, kunnen kleine optimaliseringen de verkoopwaarde flink doen stijgen.

Wondercar maakt wel degelijk het verschil in uw portemonee.