Xtra Interim & Select“Onze klanten voelen onze Xtra betrokkenheid”

Xtra Interim & Select is een snelle groeier in de markt van HR-beleid en uitzendarbeid. Gestart met een eerste kantoor in Deurne in augustus 2012, volgde al vlug een tweede kantoor in Kontich en een derde in Mechelen. Recent opende tevens hun kantoor in Antwerpen-centrum, waar de focus ligt op de maritieme en logistieke sector. De vijftien jaar ervaring die zaakvoerder Steven Ghesquiere in de sector opbouwde én de duidelijke, strategische visie die hij voor ogen heeft, waarbij hij kan rekenen op een gedreven en enthousiast team medewerkers zijn daar wellicht niet vreemd aan. “Onze klanten voelen en waarderen onze Xtra betrokkenheid”, stelt hij.

We treffen dan ook een tevreden Steven Ghesquiere.

Steven Ghesquiere: “Inderdaad. De opening van onze twee recentste kantoren in Mechelen en in Antwerpen-centrum zijn zodanig succesvol geweest, dat we daar al aan de versterking van het team kunnen beginnen denken.”

Xtra Interim & Select ondersteunt uw volledig HR-beleid en wil op dat vlak dan ook zelf het goede voorbeeld geven.

Steven Ghesquiere: “Ik ben zeer tevreden dat al mijn medewerkers, ook die van het eerste uur, nog steeds even enthousiast deel uitmaken van het team. Onlangs hebben we tijdens een teambuilding onze waarden vastgelegd. Passie voor de job, respect voor iedereen, vriendelijkheid en eerlijkheid vinden we allemaal heel belangrijk en willen we ook uitdragen. De tevredenheidsenquête die we bij onze klanten hebben afgenomen, heeft aangetoond dat zij onze Xtra betrokkenheid voelen en op die ingeslagen weg willen we verder gaan.”

Volledig HR-beleid

Xtra Interim en Select ondersteunt uw volledig HR-beleid. Onder de noemer ‘Interim’ biedt Xtra profielen aan in verschillende specialisaties: industrie en techniek, maritiem en logistiek, commerciële profielen in binnen- en buitendienst, personeel voor de retail en all round administratieve profielen.

Steven Ghesquiere: “Wanneer u zelf een nieuwe kandidaat-werknemer gevonden heeft, nemen we onder de noemer Xtra Payrolling indien gewenst de volledig loonadministratie op ons en we helpen u ook graag met de uitwerking van uw HR-strategie, met advies over evaluaties van personeel, absenteïsme, veiligheid, retentie,… Met Xtra Selectie stellen we graag onze expertise ter beschikking wanneer u een nieuwe, vaste werkkracht wil aanwerven. Samen met u gaan we dan op zoek naar de juiste man of vrouw op de juiste plaats.”

Dient u afscheid te nemen van een of meerdere werknemers? Dan begeleidt Xtra Outplacement deze deskundig naar een nieuwe baan.

Xtra Interim gaat mee met de tijd:
Hippe “Xtra in the cloud” app

Xtra Interim & Select ontwikkelde een handige en unieke app waarmee in de opstartfase voornamelijk job- en werkstudenten dynamisch en snel kunnen ingepland worden. Geïnteresseerde studenten kunnen zich via deze app kandidaat stellen en reageren op vacatures. Steven Ghesquiere: “En werkgevers kunnen via de app heel gemakkelijk hun vacatures voor studentenwerk zelf online zetten, plannen en beheren. Ze zien dan automatisch de reacties op hun aanbiedingen binnenkomen. Met deze tool beschikken we over het grootste studentenplatform van ons land. In een latere fase wordt deze app ook toegankelijk voor andere vacatures. Zo denken we bijvoorbeeld aan horecapersoneel, hostessen,… (NV)