Zakenlui treffen elkaar in hotel BEVEREN

De vlotte bereikbaarheid en de grote gratis parking zijn ongetwijfeld enkele voordelen die zakenlui zullen overtuigen. Van Der Valk Hotel Beveren wordt in dit opzicht steeds meer een trefpunt waar ondernemers, kadermensen en zelfstandigen elkaar vinden. Het hotel organiseert in zijn 14 multifunctionele zalen wekelijks tientallen business events. De continue uitbreiding van de Antwerpse haven zet het management er in dit opzicht toe aan om het aantal kamers in de komende jaar met liefst 60 uit te breiden tot 200 luxekamers.

Tim Van Der Valk is een van de vele nazaten van de Nederlandse familie Van Der Valk die het hotel in Beveren-Waas leidt. Hij vertegenwoordigt mee de vierde generatie. De Van Der Valks hebben een sterke traditie opgebouwd waarbij in elk hotel van de keten een vertegenwoordiger van de familie aan het hoofd staat. Tim (28) volgde in dit opzicht zijn vader op die zelf jarenlang vergroeid was met het hotel in Beveren.

Opmerkelijk is dan wél dat elk hotel uit de internationale keten zich sterk verankerd heeft in de streek. Dat is in Beveren-Waas niet anders." Wij hebben een heel gevarieerd publiek, zowel zakenmensen, toeristen, als mensen uit de directe omgeving hebben het hier naar hun zin. Die maken dan graag gebruik van onze vernieuwde wellness met zwembad en fitness, ons Restaurant De Mangerie of OZZO Sushi & Lounge. Wij organiseren in dit opzicht elk weekend verschillende feesten zoals huwelijken, jubileums, verjaardagsfeesten, personeelsfeesten, ... . Weet je, wij hebben zelfs veel externe gasten die hier vaak komen ontbijten, op zondag bijvoorbeeld."

Naar de zakenmensen toe moet het hotel het vooral hebben van zijn uitstekende geografische ligging?
Tim Van Der Valk: "Naarmate de Antwerpse haven steeds verder doorgroeit op de Linkeroever en nogal wat activiteiten zelfs verplaatst worden van de Rechteroever naar de Linkeroever liggen wij effectief optimaal. Zakenlui verliezen niet graag hopeloos veel tijd in de files rond Antwerpen. De mobiliteit rond de Scheldestad is echt wel een probleem. Wij hebben daar minder last van. Zeker in vergelijking met de hotels in de Antwerpse binnenstad. Wij bieden onze gasten trouwens een grote gratis parking aan waar ze altijd plaats vinden.

Business events kun je dan ook bij voorkeur in Beveren organiseren?

Tim Van Der Valk: "Zeker omdat wij onze vergaderzalen onlangs helemaal gemoderniseerd hebben en uitgerust met nieuw meubilair, airco en moderne audiovisuele apparatuur. Alle zalen hebben bovendien daglicht en een eigen terras. In combinatie met de kwaliteit van onze keuken zijn business events in ons hotel telkens heuse voltreffers. De gasten zijn doorgaans vol lof over onze mensen die elk voor zich kwaliteit garanderen. Wij zijn overigens bijzonder trots dat onze OZZO Sushi & Lounge onlangs een quotering kreeg van de gerenommeerde Gault&Millau."

Heeft het hotel de digitalisering van de sector ondertussen aangegrepen om de dienstverlening nog te verbeteren?

Tim Van Der Valk: "Wij willen meegroeien, ook met de digitale veranderingen die vandaag belangrijk zijn. Op deze manier kunnen wij onze gasten nog beter bedienen." Zo hebben wij gratis High Speed Wi-fi en kunnen klanten makkelijk online reserveren. Ook zijn we heel actief op sociale media en hebben wij ons eigen online feedback platform opgestart. Verder kunnen gasten online hun sushi take-away bestelling doen, binnenkort kunnen bezoekers zelfs gebruik maken van een digitale menukaart in de OZZO Sushi & Lounge. (MB)