Christine Wittoeck

Keynote spreker - Entert(r)ainer bij Digital Detox Academy

Digitale werkmiddelen zorgen te vaak voor digitale onrust en laat dat nu de ideale bondgenoot zijn voor burn-out. Hoog tijd om Digitaal Welzijn op de agenda te zetten, het werkgeluk van uw medewerkers hangt er van af!

Over mij

We leven nu eenmaal in een digitale wereld, maar daarom hoeft dit geen stress te veroorzaken! Met 25 jaar ervaring in internationale bedrijven als IT, Sales en Marketing specialist is Christine ervaringsdeskunidige op dit gebied. De evolutie van computers naar digitale communicatie heeft ze helemaal doorlopen.


Op een humoristische manier geeft Christine inzicht op de impact van digitaal werken. Doorspekt met toepasbare tips en inspirerende voorbeelden ga je naar huis, gemotiveerd om verder zelf actie te nemen en digitaal comfort te verbeteren.


Met haar passie voor entertainen, trainen, coachen en persoonlijke ontwikkeling probeert ze haar publiek te betrekken in alles wat ze doet... met veel vuur én de nodige dosis humor.

Over mijn bedrijf


Digital Detox Academy is ontstaan vanuit Christine’s persoonlijke ervaring als professional, want als geen ander weet ze dat het cruciaal is om Digitale Onrust om te buigen naar Digitaal Comfort.

Gezond en bewust omgaan met digitale werkmiddelen en technologie is de sleutel naar werkgeluk.

Digistress en hyperconnectiviteit hebben een sterke invloed op ons goed voelen op ons werk. Door gezonder en bewuster om te gaan met technologie en de juiste keuzes te maken rond bereikbaarheid, creer je ruimte om met meer focus en resultaat in je werkomgeving te presteren. Dit resulteert in een goed gevoel.

Ons aanbod rond de thema's Digistress, Smartphone verslaving, Hyper-connectiviteit, Stress- en time-management

  • Keynote speeches
  • Workshops
  • Training
  • Groep- en individuele begeleiding

 

Updates van Christine

Events van Christine

Contactinformatie

Stel een vraag
aan Christine

Vul het formulier in en krijg snel antwoord op uw vraag.
Bekijk de socials