Dominiek De Leus

Zaakvoerder DL Automotive Consulting

In de voorbije 20 jaar was ik actief in verschillende rollen: van mekanieker in de werkplaats tot Operations & Project Manager in een Automotive IT bedrijf, waar Fleet Services verleend worden en op maat gemaakte software. Deze kennis wil ik delen.

Over mij

Operationele ondersteuning

Tijdelijke hulp met dagdagelijkse taken

Heb je taken waar je niet toe geraakt, staan wij voor je klaar.

Door onze jaren ervaring kunnen wij u ondersteunen in Fleet Management, expertises uitvoeren op voertuigen ( Buy Back volgens de Renta Norm )  of schade herstel bestekken in Informex.

Heb je voertuigen die een commerciële fotoreportage nodig hebben om online te plaatsen, kunnen wij dit voor u doen.

Proces Analyse

Zijn je processen optimaal?

Wij komen het voor u analyseren. 

Op basis van je huidige werking, komen we elke stap in je proces bekijken. Na onderzoek van je werking, overleg met je medewerkers en overleg met u als zaakvoerder, brengen we elke stap van je werking in kaart door middel van een flow schema, welke een duidelijk beeld van je werking geeft.

Wij bezorgen je een schriftelijke analyse en duiden de eventuele pijnpunten aan die volgens ons voor verbetering vatbaar zijn.

Wat u met deze informatie doet is volledig uw beslissing.

Consulting & Fleet Managment

Ondersteuning

Door de jaren heen hebben wij steeds getracht onze ervaring en kennis te vergroten. 

In onze zoektocht om deze kennis te vergaren, hebben we alles trachten te ontdekken in de Automotive industrie wat te ontdekken was. Dit van korte termijn verhuur, tot leasing en herstelwerkzaamheden.

 

Hier bekijken we het van 2 zijden. 

Enerzijds hebben we de ervaring om uw vloot te beheren. Dit gaat van offertes opvragen tot bestellen en de opvolging van de rijdende vloot tot einde contract. Bij schadegevallen, onderhoudswerkzaamheden en andere diensten, volgen wij de correctheid op.

Anderzijds trachten we u te helpen om uw onderneming te laten groeien, en uw werknemers mee in de juiste richting te sturen.

Software Solutions

Software op maat

Bent u toe aan een nieuwe website, webshop of wenst u software op maat te laten maken?

Wij trachten steeds mee te denken met onze klanten in de automotive branche. Op basis van uw behoeftes trachten wij een custom made programma te maken.  We nemen een stukje van uw werk en het werk van uw medewerkers uit handen waardoor iedereen nuttiger kan ingezet worden.
Interactieve en dynamische tools met als doel de efficiëntie te verbeteren.

Al onze tools zijn gebaseerd op web interfaces.

Ook kunnen wij zorgen voor Data integratie tussen verschillende tools zodat het manueel werk en het her ingeven van data overbodig wordt.

 

Updates van Dominiek

Geen nieuwsartikels gevonden

Stel een vraag
aan Dominiek

Vul het formulier in en krijg snel antwoord op uw vraag.
Bekijk de socials