Eddy Dobbelaere

CEO bij Anrova Solutions

Als early adopter met veel ervaring in de KMO-wereld kan ik ondernemers helpen in hun zoektocht naar de beste bedrijfssoftware. 

Over mij

Ik ben een ondernemer met een early adopter mentaliteit en veel ervaring in de KMO-wereld. Gespecialiseerd in ERP-oplossingen, SAP Business One en finance. Daarnaast ben ik ook een toegewijd lid van Lions Antwerpen Haven. 

Door mijn job ben ik op de hoogte van de markttrends in de technologie en ERP-wereld. Dagelijks onderzoeken wij hoe nieuwe technologiën (Vlaamse) KMO's kunnen laten groeien. 

Staat uw onderneming voor een innovatieve uitdaging, aarzel dan niet om eens met mij of mijn collega's erover te praten. Samen kunnen wij op zoek gaan naar de beste oplossingen?

Over mijn bedrijf

Anrova Solutions is een Belgische onderneming met een wereldwijde klantenbasis. Sinds 2004 helpen wij ondernemers door het ondersteunen en verdelen van zowel onze eigen oplossingen als partner oplossingen.

Wij zijn een van de SAP Business On-partners en MARIproject-partners in België en zijn actief in de wereld van retailers, groothandelaars, projectbedrijven en professional services. 

Onze kantoren liggen in Harelbeke en Lier. 

Updates van Eddy

Geen nieuwsartikels gevonden

Contactinformatie

Stel een vraag
aan Eddy

Vul het formulier in en krijg snel antwoord op uw vraag.
Bekijk de socials