Fanny Maenhout

Projectmanager bij KMOdynamoo

Hi! 

Over mij

Als projectmanager bij KMOdynamoo ben ik elke dag gedreven bezig met de communicatie en content van de klant. Ik zorg ervoor dat projecten vlot verlopen, dat de planning zo correct mogelijk wordt opgevolgd, dat de klant prima op de hoogte is en dat er fantastische bedrijfsverhalen worden geschreven, in elke zin van het woord!

Naast het planmatige, ben ik ook bezig met het creatieve contentluik. Samen met m'n grafische collega's Ingrid & Annemie denk ik na over sterke lay-outs en creatieve vormgeving, met m'n digitalmarketingcollega Uschi vorm ik een team om toffe contentplannen te schrijven en leuke sociamediaposts te bedenken en ook met m'n collega en redactiecoördinator Arn bedenk ik creatieve copy.

Samen met een geweldig team bij KMOdynamoo zet ik me elke dag in voor straffe content en veel content-ement.

Over mijn bedrijf

360° contentmarketingbureau

Ons doel, dat zijn uw resultaten. KMOdynamoo is een team van experten in communicatie verenigd onder één dak. Van digital experts en creatieve tekst- en beeldspecia­listen tot andere strategische mee­denkers. Eén bureau, één team. Klaar om grote en grootse stappen te ondernemen. Professioneel en gedreven.

Updates van Fanny

Geen nieuwsartikels gevonden

Contactinformatie

Stel een vraag
aan Fanny

Vul het formulier in en krijg snel antwoord op uw vraag.