Gert Lambers

Chief Commercial & Talent Officer bij Aurelium

20 jaar ervaring binnen Aurelium. Opgegroeid in deze KMO omgeving die ten dienste staat van andere KMO's ken ik het reilen en zeilen binnen de KMO wereld intussen door en door. Flexibiliteit, focus op mensen en pragmatisch zijn kernwoorden.

Over mijn bedrijf

Aurelium, de expert in ICT-oplossingen voor kmo’s
Al dertig jaar lang vertalen wij onze kennis en expertise naar efficiënte ICT-oplossingen. Ons gepassioneerd team van experts bereidt kmo’s voor op de (technologische) uitdagingen van de toekomst.

Strategisch advies, implementatie en training
Onze consultants staan voor jou klaar met strategisch advies, helpen je bij het detecteren van problemen in je IT-infrastructuur, implementeren nieuwe technologieën in je kmo en trainen je medewerkers. Daarnaast kan je bij ons terecht voor service en support. Onze verschillende bijstandsformules garanderen dat de verschillende technologieën in je kmo optimaal blijven samenwerken. Kortom: je hoeft je nooit meer zorgen te maken om je ICT.


Dankzij de overname door Konica Minolta in 2018 kunnen we een uitgebreidere dienstverlening aanbieden, en dat zonder onze eigenheid, ervaring en expertise te verliezen.

Updates van Gert

Geen nieuwsartikels gevonden

Contactinformatie

Stel een vraag
aan Gert

Vul het formulier in en krijg snel antwoord op uw vraag.
Bekijk de socials