Julie Boone

Marketing & Sales voor een specialist in ERP, retail en projectbedrijven. bij Desk Solutions

ICT you rely on | people you trust

Wij zijn verschillende experten die u willen helpen met groeien. 

 

Over mij

Desk Solutions heeft veel ervaring met ERP-projecten in B2B en B2C- bedrijven, groothandelaars, projectbedrijven en retail.
Ik ben dus zeker niet de enige expert, maar kan je daarverwijzen naar onze interne expert terzake.

Een goede software zoals ERP, maar ook kassasystemen met goede backoffices, boekhoudprogramma's, ... zijn van essentieel belang voor een onderneming. Alleen is het soms moeilijk om de beste oplossing te vinden. Een oplossing die uw bedrijf ook echt vooruit helpt en laat groeien. 

Wij kunnen u helpen om door het bomen het bos terug te herkennen, om uw einddoel goed te vertalen in oplossingen. Soms zal dit enkel een blueprint zijn, soms een installatie van een oplossing. 

Wij hebben verschillende experten in dienst die zich allemaal hebben toegelegd op een sector en/of aspect van het bedrijf. Zo kunnen wij u helpen met noden in boekhouding, kassaoplossingen, verkoop-applicaties, projectsoftware, ... voor de fashion, industrie, houtbedrijven, chemische bedrijven, ... 

Over mijn bedrijf

Desk Solutions is een IT-bedrijf met ruim 30 jaar ervaring in retail, ERP en boekhouding. We zijn gevestigd in Lier en Harelbeke en kunnen dus gemakkelijk en snel overal geraken. 

Onze slagzin is "ICT you rely on, people you trust" en eigenlijk is het ook zo simpel als dat. Wij ontwikkelen en verdelen software en hardware oplossingen voor bedrijven die willen groeien. Want wij willen dat jij kan groeien. Daarom bekijken we samen met u, uw noden en vragen. Alleen zo kunnen wij de beste oplossingen aanbieden. Na installatie blijven wij u ondersteunen als uw partner van groei. 

Updates van Julie

Geen nieuwsartikels gevonden

Contactinformatie

Stel een vraag
aan Julie

Vul het formulier in en krijg snel antwoord op uw vraag.