Kris Adriaenssens

Voorzitter RVB bij Anrova Solutions

Het bedrijf van de toekomst moet kiezen voor de digitale transformatie.  

Over mij

Met meer dan 30 jaar ervaring als leidinggevende in internationale bedrijven, en als ondernemer en oprichter van een heel aantal succesvolle bedrijven ben ik gepassioneerd door het bedrijfsleven. Het boeit mij te analyseren hoe bedrijven evolueren en dankzij het juiste inzicht en ondersteuning groeien. De ICT-wereld is mijn natuurlijke omgeving. Ik ben er dan ook van overtuigd dat het bedrijf van de toekomst resoluut moet kiezen voor de digitale transformatie naar de intelligente onderneming. Een enthousiast team van medewerkers kan u daarbij ondersteunen.  

Over mijn bedrijf

Anrova Solutions: voor toekomstgerichte kmo’s  

Anrova Solutions is dé IT partner van de toekomstgerichte kmo. Dit Belgisch ICT bedrijf biedt geavanceerde oplossingen voor alles wat u als kmo nodig heeft om uw digitale transformatie naar de ‘Intelligent Enterprise’ succesvol te maken.  

Anrova Solutions staat voor een zeer breed aanbod van waardecreërende oplossingen zoals SAP Business One en Business ByDesign, business consultancy, project management, ERP gerelateerde IT oplossingen, cloud hosting, infrastructuurondersteuning en document management en automation oplossingen.  

Met technologie én expertise begeleidt Anrova Solutions uw kmo 100% en levenslang bij de digitalisering. Wij zorgen ervoor dat u niet alleen vandaag, maar ook morgen en in de toekomst optimaal uitgerust bent om te blijven groeien. 

 

 

Updates van Kris

Geen nieuwsartikels gevonden

Contactinformatie

Stel een vraag
aan Kris

Vul het formulier in en krijg snel antwoord op uw vraag.
Bekijk de socials