Manu Van Nuffel

sales & marketing

Asbitech bvba is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het demonteren en verwijderen van asbesthoudende toepassingen en afbraakwerken.

 

Over mij

Al 25 jaar een sales een hart en nieren, service en resultaatgericht. Netwerken, sociale contacten zijn fun ! Hunting, calls, farming zijn een passie. Mooie resultaten en het bereiken van targets zijn het ultieme doel in een salesjob. Persoonlijk mag het wat rustiger, staan reizen, sport, fotografie en socializing voorop. Niets kan echter tijd afnemen van de familiale prioriteiten en kleinkinderen.

Over mijn bedrijf

Ondernemingen die asbest verwijderen of verwerken worden door de federale overheid verplicht in het bezit te zijn van een speciale erkenning. Een dergelijke erkenning vereist een kwaliteitsborgingsysteem en een aangepaste opleiding.

Deze beschermende arbeidswet geldt niet voor particulieren en evenmin voor professionele zelfstandigen die alleen werken. Asbestvezels zijn uiteraard even gevaarlijk voor de gezondheid van een particulier als van een professioneel, maar het verschil zit in de frequentie van potentiële blootstelling.

Particulieren komen normaal gezien slechts sporadisch in contact met asbesttoepassingen terwijl dat bij werknemers veel vaker het geval is. Het risico op ziekte stijgt immers met het aantal blootstellingen, de blootstellingsduur en de concentratie van de vezels.

Asbitech hecht het grootste belang aan het welzijn en de veiligheid van zijn werknemers en beschikt dan ook over alle nodige certificaten die de veiligheid garanderen.

Updates van Manu

Events van Manu

Stel een vraag
aan Manu

Vul het formulier in en krijg snel antwoord op uw vraag.