Sandra Van Rillaer

Marketing & Business Development Officer bij BluePoint

Verantwoordelijk voor de planning, uitvoering en opvolging van de marketing activiteiten om de producten en diensten van de organisatie succesvol in de markt te zetten en de verkoop te stimuleren.

Over mij

Ik ben gepassioneerd, gedreven, creatief en nauwkeurig. Ik hou van goed uitgevoerd werk. Alleen of als team, ben ik bereid tot alles om mijn doelen te bereiken!

Over mijn bedrijf

BLUEPOINT Meet. Work. Tech. zijn dynamische meeting & netwerk locaties gevestigd in Antwerpen, Brussel en Luik. 
Ze bieden een brede waaier aan efficiënte evenementen en vergaderzalen te huur maar ook kantoren en co-werkplekkenwaar technologie centraal staat.
De 3 business centres bieden een "plug and play" oplossing voor de organisatie van vergaderingen en voor het huren van werkplekken.
Als klant van BluePoint kan u zich toespitsen op uw eigen bedrijf en activiteit, netwerken en ideeën en kennis uitwisselen met andere technologisch gedreven bedrijven die er gevestigd zijn.

BluePoint heeft vandaag een business centre in Antwerpen, een business center in Brussel en opende recent nog een business centre in Luik. Alle sites beschikken over modulaire evenementen ruimtes met een breed dienstenpakket waaronder audiovisuele expertise en creatieve  en smaakvolle catering.
Nuttige technologieën zoals videoconferencing en live streaming dragen ook bij aan een betere ROI (return on investment) van business evenementen. (www.bluepoint.be)

---

De Tech.Lounge is een nieuwe coworking ruimte in Brussel, uitgerust met de nieuwste technologische toepassingen. Tech.Lounge Brussels bestaat uit 1200 m2 werkruimtes met vaste en flexibele werkplekken, vergaderruimtes, ontspannings- en netwerkzones, een brainstorm-arena, een opnamestudio en een volledig digitaal opleidingslokaal.

Open sinds 1 februari 2018 met de ondersteuning van Agoria, bedrijvenorganisatie van Belgische technologische bedrijven, het nieuwe concept van co-working is bedoeld voor startups, scale-ups en jonge ondernemers, alsook freelancers op zoek naar een creatieve omgeving. (www.techlounge.be)

Updates van Sandra

Geen nieuwsartikels gevonden

Contactinformatie

Stel een vraag
aan Sandra

Vul het formulier in en krijg snel antwoord op uw vraag.
Bekijk de socials