Stefanie Richheimer

VP Western Europe

Met nieuwe technologische ontwikkelingen kun je vaak fantastische dingen doen, maar de uitdaging is: ervoor zorgen dat ze zowel commercieel succes als een hoge tevredenheid bij je klanten opleveren – daar focus ik me op. 

Over mij

Als VP Western Europe werk ik volop aan de groei van Mollie, met een focus op België, Frankrijk en Nederland. Ik zet me in om de visie van ons bedrijf werkelijkheid te laten worden, namelijk: de meest geliefde PSP van Europa worden. Dat doen we niet alleen door de klantervaring beter te maken en online betalingen zo gemakkelijk mogelijk te maken, zodat klanten hun online business snel zien groeien, maar ook door ondernemerschap in het algemeen zoveel mogelijk te stimuleren. Ik heb ruim tien jaar ervaring in de wereld van SaaS-technologie en investeringsprojecten, onder andere ook als mede-oprichter van AmsterdamPark Capital, een fonds dat investeert in opkomend technologietalent. Mijn carrière begon ik met het opzetten van een van de allereerste webbureaus in Nederland. 

Over mijn bedrijf

Mollie is een pionier binnen de payment-industrie. Het bedrijf is een van de snelst groeiende betalingsverwerkers binnen Europa en enorm ambitieus. Mollie faciliteert bedrijven van verschillende groottes om gezamenlijk op te schalen en te groeien door gebruik te maken van de verschillende betaalmethodes. Met behulp van de simpele en duidelijke betalings-API kan Mollie verschillende betaalmethodes aanbieden op een uniforme wijze. De missie van Mollie is: de meest geliefde PSP van Europa worden door complexe financiële diensten eenvoudiger te maken. Momenteel heeft Mollie meer dan 100.000 klanten in Europa. Het bedrijf bestaat uit een internationaal team van meer dan driehonderd professionals, is gevestigd in Amsterdam en in verschillende andere Europese landen, waaronder Duitsland.  

Bezoek de website voor meer informatie: www.mollie.com.

Updates van Stefanie

Stel een vraag
aan Stefanie

Vul het formulier in en krijg snel antwoord op uw vraag.
Bekijk de socials