Tom Pintens

Managing Partner Smartdoc bij Anrova Solutions

Wij automatiseren document- en gegevensstromen en verminderen de kosten van uw administratie. Wanneer u maar wilt, waar u ook bent.

Over mij

Wil u weten hoe u uw document- en gegevensstromen kunt verminderen? Ik bekijk graag samen met u alle ins en outs om de gepaste oplossing te vinden. Ook met vragen in verband met het bewaren van documenten op de HR afdeling (GDPR) of binnen de financiële administratie (btw wetgeving) kan u bij mij terecht. 

Over mijn bedrijf

Anrova Solutions: voor toekomstgerichte kmo’s 

Anrova Solutions is dé IT partner van de toekomstgerichte kmo. Dit Belgisch ICT bedrijf biedt geavanceerde oplossingen voor alles wat u als kmo nodig heeft om uw digitale transformatie naar de ‘Intelligent Enterprise’ succesvol te maken. 

Anrova Solutions staat voor een zeer breed aanbod van waardecreërende oplossingen waaronder Smartdoc document management toegespitst op Intelligent Business Document AutomationSmartdoc heeft over de afgelopen 10 jaar honderden bedrijven in tal van sectoren geholpen in het stroomlijnen en automatiseren van documentstromen. Zo hielpen we organisaties hun papierstromen te beperken, efficiënter te werken en de schaarse middelen binnen de organisatie nuttiger in te zetten.

Met technologie én expertise begeleidt Anrova Solutions uw kmo 100% en levenslang bij de digitalisering. Wij zorgen ervoor dat u niet alleen vandaag, maar ook morgen en in de toekomst optimaal uitgerust bent om te blijven groeien.

 

Updates van Tom

Geen nieuwsartikels gevonden

Contactinformatie

Stel een vraag
aan Tom

Vul het formulier in en krijg snel antwoord op uw vraag.
Bekijk de socials