Werner Diels

Connection Manager bij KMOdynamoo

Domeinen: Marketing & Sales

Als ondernemer kent u het belang van kwalitatieve leads als geen ander. In een almaar meer digitaliserende wereld heeft ook uw onderneming nood aan een marktbenadering die goed afgestemd is op de jongste evoluties op het vlak van b2b communicatie. Storytelling wordt almaar belangrijker om doelgericht uw diverse doelgroepen te bereiken en te triggeren. Wij staan u graag bij om samen een plan van aanpak uit te rollen, waarbij uw contentmarketing optimaal afgestemd wordt op uw strategische doelstellingen. Het versterken van uw naam of merk bij het juiste publiek, via diverse kanalen en social media, is immers essentieel om uw verkoopsteam die ondersteuning te bieden die het verdient, om nog succesvoller te worden.  

          

Over mij

Als account manager vind ik het uitermate belangrijk dat ik me naar best vermogen in uw ondernemersverhaal verdiep en van daaruit een aantal suggesties op maat aanreik, waarbij u een correct beeld krijgt van wat u precies van onze samenwerking mag verwachten. Verder streef ik naar optimale klanttevredenheid waarbij gemaakte afspraken strikt worden nageleefd en een correcte opvolging van uw communicatietraject gegarandeerd is.

Over mijn bedrijf

KMOdynamoo heeft een diepgewortelde passie voor communicatie. Al meer dan 18 jaar lang volgen we elke evolutie op de voet en staan we u bij bij het verhogen van uw naambekendheid door print- en online communicatie, live-events en netwerking. Aarzel niet om ons te beter te leren bij een orienterend gesprek.

Updates van Werner

Geen nieuwsartikels gevonden

Contactinformatie

Stel een vraag
aan Werner

Vul het formulier in en krijg snel antwoord op uw vraag.
Bekijk de socials