A better life @ work

Facility

Gispen streeft naar de creatie, realisatie en beheer van duurzame werkomgevingen waar gebruikers zich in herkennen en zich prettig in voelen. Op die manier kunnen zij op hun beurt bijdragen aan het gewenste imago en het rendement van de onderneming. Het assortiment producten is van hoogwaardige kwaliteit, met een tijdloos design en een zo laag mogelijke milieubelasting. Bovendien stelt Gispen deze aspecten binnenkort voor in de nieuwe showroom.

Gispen begeleidt u graag in de zoektocht naar de ideale werkomgeving. Bij een verhuis, herinrichting of reorganisatie bieden wij na een grondige behoefte-analyse een oplossing op maat, gebaseerd op onze kennis in werkomgevingen. Dat alles gebeurt met een persoonlijke aanpak, zonder daarbij aan gehele vervanging te denken. Duurzaamheid krijgt voor ondernemingen op die manier een bredere invulling en meerwaarde. Voor de gebruikers van de werkplek is de extra aandacht van de werkgever voor die werkplek zelfs een zeer belangrijke stimulans.

Het Nieuwe Werken

In 2011 wil Gispen de nadruk leggen op het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen via duurzame concepten als Het Nieuwe Werken. Gispen neemt haar verantwoordelijkheid op ecologische, economische en sociale aspecten van de bedrijfsvoering: via functionele aangename werkomgevingen (People) met een maatschappelijk verantwoorde inrichting van lange levensduur en met minder belasting voor het milieu (Planet) beoogt het naast economische winst ook maatshappelijke winst (Prosperity) voor de klant. Dat uit zich in de esthetiek van de omgeving, een aangename werksfeer, een performante cultuur, …

Nieuwe showroom

Deze verschillende aspecten zullen worden geïntegreerd in onze nieuwe showroom die in april voorgesteld wordt. Daar kan u zelf zien en ervaren hoe Gispen inspeelt op de nieuwe mogelijkheden en evoluties voor de werkplek. Verschillende sprekers zullen op het Gispen Live Event hun kijk én verduidelijking geven op het Nieuwe Werken.

U heeft bijkomende vragen? U wilt zich inschrijven voor het Gispen Live Event? Voor vragen en inschrijvingen kan u terecht op life@gispen.be

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Wilt u meer weten?