Aegis, vastgoedadvies op maat van investeerders

Facility

Beschik je over een vastgoedportefeuille? Dan is het een goed idee om Aegis te leren kennen. De vastgoed officers van Aegis bieden een aangepaste dienstverlening voor de vastgoedinvesteerder: het operationeel beheer van de vastgoedportefeuille en het actieve portefeuillebeheer.

Het woord ‘Aegis’ komt uit het Grieks. Aegis is het schild van Zeus, die het aan zijn dochter gaf, als bescherming tegen het kwaad. Philippe Geudens en Philippe De Brouwer, de sterkhouders van Aegis, willen net dat zijn voor hun klanten. Een schild, dat de vastgoedinvesteringen van individuen of families, beschermt. Aegis vastgoedadvies is een aparte divisie van vastgoedmakelaar Oreon Properties, maar heeft een volledig eigen manier van werken.

Philippe Geudens: “Na onze eerste kennismaking, waarbij het doel op lange termijn van de investeerder centraal staat, starten we altijd met een grondige analyse van de vastgoedportefeuille. We bestuderen het vastgoed, haar verleden, de locaties en de huurders. Zo verkrijgen we een grondig beeld van de portefeuille.”

Operationeel beheer van vastgoedportefeuilles

Voor de uitbesteding van het financieel en technisch beheer van je (bedrijfs)vastgoedbeheer ben je bij Aegis aan het juiste adres. Het bedrijf zorgt voor een optimaal beheer van je belangen in je vastgoedportefeuille. Dat gaat van de huurders opvolgen en zorgen dat het vastgoed in lijn is en blijft met alle reglementeringen, bijvoorbeeld epc’s, tot het technische beheer.

Vastgoedadvies en portefeuillebeheer

Naast het operationeel beheer, gaat Aegis nog een stap verder in het servicen van haar klanten. Na de audit van de huidige situatie van de vastgoedportefeuille, bieden wij ondersteuning bij de bepaling en implementatie van de optimale vastgoedstrategie op korte, middellange en lange termijn, zelfs tot aan successieplanning. Philippe: “We vertrekken daarbij altijd van de doelstellingen van de eigenaar-investeerder. We houden rekening met alle financiële en operationele risico's en ook kansen, en spelen daarbij in op de uitdagingen en risico’s van de vastgoedmarkt.

Zo bieden we bij Aegis een allround service aan vastgoedinvesteerders. Het is het de bedoeling om onze klanten te ontzorgen. Een voorbeeld: een van onze klanten wenste het operationele beheer van zijn tien appartementen uit te besteden. Wij hebben een analyse gedaan en adviseerden onze klant om het verouderde deel van zijn portfolio te verkopen en te herinvesteren in andere types van vastgoed. Hierdoor verkreeg hij een meer gediversifieerde portefeuille. Resultaat voor deze klant, een toekomstbestendige vastgoedportefeuille zonder zorgen.”

Wens je een onafhankelijke check up van je vastgoedportefeuille? Je bereikt Philippe De Brouwer via 0478 62 17 64. Meer info vind je op de website van Aegis.

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials