Als leverancier wil je de klant zo goed mogelijk dienen

Facility

Als leverancier wil je de klant zo goed mogelijk dienen en je producten onbeschadigd afleveren. Dit komt zowel de leverancier als de klant ten goede. De klant is in eerste instantie tevreden van de service, de leverancier vermijdt op deze manier extra kosten en extra werktijd.

Hoe past B.L.I.T.S. nu binnen dit plaatje?

Tijdens onze opleiding intern transport, hebben wij als voornaamste doel er voor te zorgen dat de chauffeurs op een veilige en efficiënte manier leren werken met het toestel.

Dit houdt in:

- De bestuurders opleiden tot efficiënte goederenbehandelaars;

- Schade aan producten voorkomen, schade door transport te verminderen

- Een evenwicht vinden tussen veilig rijgedrag en productiviteit

 

Deze zaken worden zowel op theoretisch als praktisch vlak aangebracht bij de cursisten.

Niet alleen tijdens onze opleidingen komt het correct omgaan met materialen aan bod. Wij voeren ook rack – inspecties uit in de magazijnen. U heeft deze inspectie nodig wanneer u geïnteresseerd bent om te besparen op ‘verborgen kosten’ van een ongeval of instorting. Door deze keuring uit te voeren kan u incidenten voorkomen of minimaliseren. (schade aan uw stock, verstoring van het werk, slechte publiciteit, …)

Onze inspecteur maakt een risico-analyse op zodat hij op een veilige manier de inspectie kan volbrengen. Hij schrijft het racksysteem zeer gedetailleerd neer, hij noteert de types van de mechanische materialen die gebruikt worden. De maximale laadbelasting wordt gecontroleerd, samen met de terugkomende schade. In geval van twijfel zal hij een tweede opinie vragen. Nadien stelt hij een volledig plan op, zodat hij dit kan voorleggen aan de klant.

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Wilt u meer weten?