LINDNER_Leaderboard.gif

Bedrijfsvastgoed dat wérkt: samenwerking is de sleutel tot succes

Vorig najaar sloegen de Antwerpse specialisten in bedrijfsvastgoed DG Retail en 78 Industries de handen in elkaar. Vandaag vormen ze samen DG Real Estate en de samenwerking blijkt een groot succes. Door deze doorgedreven samenwerking krijgt iedereen die bedrijfsvastgoed nodig heeft of een koper of huurder zoekt, een optimale dienstverlening.

Samenwerken en investeren voor een betere dienstverlening

“Door de activiteiten van DG Retail en 78 Industries te bundelen onder 1 merk wilden we meer klanten bereiken en onze diensten stroomlijnen”, licht Managing Partner Werner de Geyter toe.

“Nu we onder 1 naam opereren en onze interne processen hierop afstemmen, hebben we meer kruisbestuiving tussen de verschillende entiteiten. Waar de collega’s van het winkelvastgoed, de baanwinkels of het industriële vastgoed voordien los van elkaar opereerden, is er nu een betere communicatie en meer samenwerking. Dat komt onze dienstverlening ten goede.

Onze boodschap naar ondernemers blijft dezelfde; als je op zoek bent naar bedrijfsvastgoed of je wil je pand verhuren of verkopen, dan moet je bij ons zijn. Wij vinden steeds de juiste oplossing, of dat nu gaat over een winkeltje in de binnenstad of een groot magazijn op een industrieterrein. Daarom investeren we sterk in reclame, vindbaarheid en herkenbaarheid.”

Een goed jaar voor bedrijfsvastgoed

Volgens Werner De Geyter is dit jaar, tegen de huidige trend in, een goed jaar voor DG Real Estate.

“Er beweegt vandaag heel wat in de sector. Zeker op het vlak van bedrijfsvastgoed zijn er veel mogelijkheden. In de logistiek en de industrie stellen we door de switch naar e-commerce een ongeziene groei vast. Zo kregen we recent nog de opdracht tot de verkoop van een industriële site van 60 000 m² in Tessenderlo.

In de binnenstad zijn er door de coronacrisis natuurlijk wel problemen. Verschillende winkels verdwijnen en er is meer leegstand. Tegelijk blijven wij aanvragen krijgen. Voor deze klanten én voor ons biedt de situatie dus ook genoeg opportuniteiten.”

Een partner voor investeringsdossiers

Naast het bedrijfsvastgoed is DG Real Estate ook een partner in diverse investeringsdossiers. Ook daar is de samenwerking tussen de verschillende afdelingen succesvol.

“Omdat we een betere synergie hebben, behalen we ook mooie resultaten in investeringsdossiers die niet rechtstreeks met bedrijfsvastgoed te maken hebben. Het aandeel van appartementen en gebouwen in hun totaliteit in onze portefeuille wordt steeds groter. Onze klanten komen bij ons terecht voor hun bedrijfsvastgoed maar blijven omdat wij dezelfde kwalitatieve service bieden voor de residentiële panden die daar bijvoorbeeld boven liggen.

Maar het gaat nog verder; zo konden we laatst ook klinken op de succesvolle verkoop van een ondergrondse parking aan een gekende speler in dit segment. Ook voor andere investeringsdossiers zoals appartements- of kantoorgebouwen met renovatie- of reconversiepotentieel, hotels, woonzorgcentra, enzovoort zijn wij de geschikte partner.”

Gezocht: harde werkers met talent voor bedrijfsvastgoed

Tussen al dat goede nieuws meldt Werner De Geyter ook het vertrek van 1 van zijn medewerkers.

“Het is altijd spijtig wanneer er iemand vertrekt, zelfs wanneer dit gebeurt in een goede verstandhouding. Maar ook dat schept mogelijkheden. Daarom zijn we vandaag op zoek naar 2 junior accountmanagers, 1 voor baanwinkels, 1 voor binnenstedelijke locaties, (winkels én residentieel). Onder de vleugels van onze ervaren specialisten zullen zij ons netwerk verder uitbouwen.

Ben jij op zoek naar (bedrijfs)vastgoed dat perfect bij jouw onderneming past? Heb je vragen voor de specialisten van DG Real Estate? Of word jij misschien de nieuwe medewerker? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en DG Real Estate

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • DG Real Estate

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials