LINDNER_Leaderboard.gif

Beleef de 360° Lounge & Bar tijdens de Lindner WTC Thursday op 24 oktober

Wegens groot succes komt er een volgende Lindner WTC Thursday op 24 oktober! Meld je vandaag nog aan en ontdek de gloednieuwe 360° Lounge & Bar!

De vorige editie stond in het teken van de vernieuwde 12th Floor van het Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp. Ook deze keer hebben we iets nieuws in petto voor jullie. We willen jullie laten kennismaken met ons vernieuwde barconcept. De beleving van de brand new 360° Lounge & Bar speelt dan ook de hoofdrol tijdens de nieuwe Lindner WTC Thursday.

Special guests

De Lindner WTC Thursday is een unieke kans om onze exclusieve partners te ontdekken. Cross Roast is de koffieleverancier van de 360° Lounge & Bar, en wat voor één! Tijdens deze avond vertellen zij het verhaal van koffie tot boon. Ook Chacalli Wines zal aanwezig zijn met een olive oil-tasting. Deze unieke en heerlijke olijfolie wordt gebruikt in en bij onze bargerechten. Dit wil je niet missen!

Om de avond nog heerlijker te maken, serveren we de gerechten van de barkaart in de vorm van kleine hapjes. Zo proef je alles en maak je kennis met het geweldige aanbod.

Tijdens al dat lekkers geniet je van de live loungetracks van DJ Romaxx. Hij speelt elke donderdag en vrijdag tussen 17:00 en 22:00 in zijn DJ Booth op onze afterworks in de 360° Lounge & Bar.

De Lindner WTC Thursday vindt plaats op de 12th Floor, met een uniek uitzicht op de skyline van Antwerpen. Ons team staat klaar om je een rondleiding te geven en op je vragen te antwoorden.

Kortom, het wordt weer een veelbelovende avond met netwerkmogelijkheden, good company, muziek en vooral veel gezelligheid, dat is een feit! Vergeet zeker je naamkaartjes niet mee te brengen!

Praktisch

Waar: Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp

Lange Kievitstraat 125, 2018 Antwerpen

Tijd: Van 18:00 tot 22:00

Prijs: 15 EUR entree, dit is inclusief dranken

Aanmelden: Verplicht via deze link

Meer weten over de Lindner WTC Thursdays? Een kamer boeken of een event organiseren in dé business hotspot van Antwerpen, het Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp? Stel je vraag meteen via het formulier hieronder.

 

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp

Meer weten?

Lindner WTC hotel & city lounge Antwerp

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp

Ook interessant

Interessante bedrijven