LINDNER_Leaderboard.gif

Dahua camera’s: voor beveiliging en tal van andere processen

Facility

Dahua Technology, ’s werelds tweede grootste camerafabrikant, heeft in ons land, in Mechelen, recent een gloednieuwe showroom geopend. Dahua Belux levert camera’s en end-to-end oplossingen voor beveiliging, maar ook voor tal van andere processen, aan distributeurs, installateurs, systeemintegratoren, technologiebedrijven,…

De Chinese producent, gespecialiseerd in end-to-end solutions met camera’s, is in 180 landen vertegenwoordigd en stelt zo’n 16.000 mensen te werk. Dahua heeft 5 R&D-vestigingen en investeert elk jaar 10% van de omzet in onderzoek en ontwikkeling. In Europa zette Dahua voet aan de grond in 2015. Dat was in de Benelux, met een kantoor in Zoetermeer (Nederland).

Camera’s voor bewaking, beveiliging, toegangscontrole,…

De Belgische vestiging, verantwoordelijk voor de Belux is er sinds 2017 en zopas opende Dahua Belux een nieuw kantoor met showroom in Mechelen. Dahua staat voor producten en oplossingen voor geavanceerde camerabewakingsapparatuur, toegangscontrole, inbraakbeveiliging, branddetectie en intelligente gebouwbeheersystemen. Een gebouw kan je met camera’s perimetrisch bewaken, maar ook thermisch, wat betekent dat je brand of andere broeihaarden snel kan detecteren.

Lees verder onder de foto


Slimme camera’s met artificiële intelligentie

Koen De Vuyst, alliance manager voor de Belux: “Dahua heeft high end, middle end en low end oplossingen. Op elke niveau wordt artificiële intelligentie ingezet. De Artificiele Intelligentie camera’s van Dahua kunnen ook mensen, voertuigen en objecten detecteren.”

Camera’s voor coronamaatregelen

In deze coronatijd krijgt Dahua Technology extra vraag naar camera’s die helpen om de coronamaatregelen na te leven. Zo kunnen de Dahua camera’s het aantal mensen in een ruimte monitoren en regelen, alsook nakijken of de onderlinge afstand van 1,5 meter gerespecteerd worden. De camera’s die koorts meten, doen dat tot op 0,3° nauwkeurig.

Op werven kunnen camera’s b.v. nagaan of iedereen wel een helm draagt.

Koen De Vuyst, alliance manager Dahua Belux


Dahua ECO Partner Program (DEPP)

Met het Dahua ECO Partner Program stelt Dahua zijn oplossingen ter beschikking van derden en promoot het bedrijf samenwerking met partners. Het ECO systeem gaat niet alleen over technische samenwerking, maar moedigt ook gezamenlijke marketing activiteiten aan die de visibiliteit van Dahua verhogen. Uit zulke samenwerkingen ontstaan vaak nieuwe business opportuniteiten.

Dahua Hardware Open Program Platform (DHOPP)

Via het Dahua Hardware Open Program Platform kunnen systeemintegrators applicaties van derden downloaden voor gebruik in het Dahua camera netwerk. Zij kunnen zo de meest ideale apps ontwikkeld door derden selecteren via een officieel kanaal. Voor de officiële release test Dahua de apps eerst om de betrouwbaarheid en interoperabiliteit na te gaan.

Het platform laat derde partijen toe om hun eigen applicaties te ontwikkelen, zonder restrictie door Dahua. Zij kunnen ook hun eigen website of -pagina opzetten om hun eigen applicaties te beheren.

Lees meer over het DHOPP.

Meer info over de Dahua slimme camera’s? Contacteer Koen De Vuyst.

banner-2.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials