LINDNER_Leaderboard.gif

De ‘hoge verwachtingen’ van Group-f Rental

Met hypermoderne hoogwerkers is Group-f Rental dé partner voor talloze taken. Het uitgebreide wagenpark biedt een innovatieve infrastructuur voor een waaier werkzaamheden van korte én lange duur. Het personeel met kennis van zaken maakt bij die werkzaamheden echt het verschil. Door ook de signalisatie en de rijplaten te verzorgen, is de aanpak op optimaal ontzorgen gericht.

Een veelzijdige vloot hoogwaardige hoogwerkers

Alle voertuigen van Group-f Rental zijn jong en perfect onderhouden, waardoor technische problemen en de daaraan gekoppelde vertragingen tot een minimum worden herleid en zelfs nagenoeg vermeden. Deze unieke vloot maakt het bedrijf tot de professionele partner bij uitstek.

  • Een gevarieerd gamma hoogwerkers op bestelwagens en vrachtwagens, met een reikwijdte die varieert van 16 tot 57 meter. Deze voertuigen zijn geschikt voor talloze toepassingen, van telecomwerkzaamheden tot gevelwerken. Je kan deze hoogwerkers huren op bestel- of vrachtwagens rijbewijs B en C met of zonder professionele begeleiding.
  • Marktleider voor hoogwerkers op een gesloten bestelwagen. Deze voertuigen beschikken over een aangepaste accommodatie voor elektriciteitswerken. Ondanks hun relatief compacte omvang beschikken ze over een laadruimte én een polyester kooi, waardoor elektrische werkzaamheden vlot én veilig kunnen uitgevoerd worden.
  • De spinhoogwerkers zijn door hun smal werkplatform het geknipte gezelschap voor werkzaamheden op grote hoogte op moeilijk bereikbare plaatsen. Snoeiwerken in de achtertuin zijn een vaak voorkomend voorbeeld, maar ook binnen zijn ze van grote waarde.
  • Group-f stapt mee in toekomstbestendige transities en maakt werk van een duurzame dynamiek. De hybride zelfrijders zijn daar een voorbeeld van. De toestellen beschikken over een krachtige batterij met een autonomie van acht uur, die door de motor in een mum van tijd kan opgeladen worden. Op die manier beperken ze de uitstoot en de geluidsoverlast tot een absoluut minimum.

Raad én daad op maat


Group-f Rental levert naast fantastische faciliteiten ook menselijk maatwerk en doet er alles aan om een snelle en flexibele afhandeling te garanderen. Op vraag van de klant neemt het bedrijf ook de signalisatie en de rijplaten voor haar rekening, wat een aanzienlijke tijds-en geldbesparing oplevert.

Ook op de werf maken de mensen van Group-f het verschil. De klant kan tot een werkhoogte van 30 meter huren en zelf bedienen, vanaf 30 meter levert het bedrijf steeds een meewerkende operator mee.

Meer info via het tel.nr.: 0800 99 099, via rental@group-f.be, of vul onderstaand formulier in:

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Group-f Rental

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Group-f Rental

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials