LINDNER_Leaderboard.gif

DG Real Estate is exclusieve partner voor logistiek vastgoed van Albert Heijn

Sinds de introductie op de Belgische markt in 2011 schrijft de Nederlandse supermarktketen Albert Heijn onafgebroken aan een succesverhaal. Het aantal filialen in België neemt toe en ook het aandeel in e-commerce in België groeit. Daarom investeert de keten in logistieke centra om de home delivery service nog verder uit te breiden. Albert Heijn deed daarvoor beroep op de Antwerpse specialist DG Real Estate.

E-commerce geeft impuls aan logistiek vastgoed

De afgelopen jaren nam de populariteit van online shopping sterk toe. Onder impuls van de huidige gezondheidscrisis groeide het aandeel van e-commerce in de activiteiten van winkels en supermarkten. Hierdoor zijn zowel grote als kleinere retailers genoodzaakt om te investeren in logistieke centra. Ook Albert Heijn investeert vandaag de dag in opslagruimtes om online shoppers sneller en beter te kunnen bedienen.

DG Real Estate is exclusieve partner van Albert Heijn

De Nederlands supermarktgigant doet hiervoor beroep op het Antwerpse DG Real Estate, al jaren een toonaangevende speler in het retail segment. Industry Manager, Jan Uten, licht toe:

“Albert Heijn kwam bij ons aankloppen omdat we uitstekende referenties kunnen voorleggen inzake industrieel en logistiek vastgoed en omdat de collega’s van de retailafdeling eerder al verschillende supermarktlocaties voor Albert Heijn finaliseerden.

We zijn een belangrijke speler in het Antwerpse en in de Kempen maar we zijn ook aanwezig in de rest van het land. De samenwerking met Albert Heijn is een bevestiging van onze expertise en onze uitstekende dienstverlening.”

Van marktstudie tot match: de service van DG Real Estate

Jan Uten: “Albert Heijn gaf ons de opdracht om gepaste opslagruimtes te vinden in Antwerpen en Oost-Vlaanderen voor de uitbreiding van hun home delivery service. Als vastgoedpartner realiseerden wij de optimale match tussen onze klant en het juiste pand.

We vertrokken hiervoor vanuit een gedetailleerde oriënterende marktstudie en maakten daarna een shortlist op van 5 panden die het best aansloten bij de wensen en budgetten van Albert Heijn.

Uit die 5 panden koos de klant er drie die we samen bezochten. We adviseerden hen bij de juiste keuze en hebben nadien het onderhandelingsproces mee begeleid. Zo maakten we de best mogelijke match waarbij elke partij zijn doelstellingen kon realiseren.”

Meer logistiek vastgoed voor Albert Heijn

Volgens Jan Uten is de huidige samenwerking tussen DG Real Estate en de Nederlandse supermarktketen de voortzetting van een langdurige verstandhouding.

“Onze huidige samenwerking met Albert Heijn werd in een eerste fase succesvol afgerond en met de ondertekening van een huurcontract voor een hub voor de Antwerpse markt. Inmiddels zoeken we naar een hub van waaruit Gentse huishoudens zullen worden bediend en kijken we uit naar de voortzetting van dit mooie partnerschap.”

Wil jij meer weten over de service van DG Real Estate? Of ben je op zoek naar een opslagruimte voor jouw kmo? Neem dan snel contact op via onderstaand invulformulier.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en DG Real Estate

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • DG Real Estate

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials