LINDNER_Leaderboard.gif
Carport door Koppen

Drie redenen waarom een carport de ideale bescherming is voor je wagen

Winterse perikelen met je wagen? Kies voor een carport en geniet van optimale bescherming, in elk seizoen.

Zullen we de komende maanden nog geconfronteerd worden met sneeuw en ijzel? Je kent die vervelende situatie vast wel. Je maakt je snel klaar om naar het werk te vertrekken, maar dan moet je het bevroren slot van de wagen nog ontdooien en het ijs van de ruiten krabben voordat je veilig kunt vertrekken. Erger wordt het nog wanneer de wagen volledig is ingesneeuwd of je batterij dienst weigert, waardoor je nog meer tijd verspilt. Hoe ben je de vrieskou deze winter te slim af? Met een carport! We geven je drie redenen waarom een carport de ideale manier is om je wagen te beschermen.

Een carport beschermt je wagen tegen weer en wind

Het wintervoorbeeld hierboven maakt duidelijk dat je met een carport heel wat winterse ellende kunt voorkomen. Maar ook in de andere seizoenen zal een carport zijn nut bewijzen. Je wagen staat het hele jaar droog en is beschermd tegen vuil, stof, vallende takken, regen en hagel. In de zomer zorgt de schaduw van de carport ervoor dat het aangenaam koel blijft in je auto.

Een carport is een duurzame investering

Hoewel zelfs een degelijke carport slechts een fractie van een nieuwe wagen kost, gaat hij vele generaties mee. Bovendien betekent het een besparing op de onderhoudskosten voor je wagen en een meerwaarde voor je woning. In tegenstelling tot een klassieke ingebouwde garage verlies je bovendien geen kostbare ruimte in je woning. Van de ruimte die je uitspaart, maak je bijvoorbeeld een gezellige zithoek.

Een carport ontwerp je volledig op jouw maat

Uiteraard kan je kiezen voor een standaard bouwpakket, maar je kan je carport ook helemaal aanpassen aan de architectuur van je woning en jouw smaak, je wensen en voertuigen. De firma Koppen uit Schoten produceert en installeert zulke carports op maat. Heb je een carport nodig voor een busje of vrachtwagen? Wil je een groendak, een carport met zonnepanelen of laadstations voor elektrische wagens? Koppen maakt het allemaal.

Met een carport kies je dus voor een duurzame bescherming voor je wagen, waardoor het weer geen vat meer heeft op je auto. Op zoek naar een carport? Vertrouw op de ervaring van Koppen. Vul het formulier hieronder in of bezoek de site van Koppen.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Koppen.be

Meer weten?

koppen.be

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Koppen.be

Ook interessant

Interessante bedrijven