LINDNER_Leaderboard.gif

“Een Cleaning & Quality Coach moet zich kunnen inleven in de teamleden én in de klant”

Voor een uitgesproken professionele organisatie als Group-f Cleaning & Facility is succes nooit het gevolg van toeval. Een doordachte structuur, goed opgeleide medewerkers, voortdurende evaluatie van de klanttevredenheid… Al deze elementen dragen bij aan de gevestigde reputatie van het bedrijf. Cleaning & Quality Coach Patrick Stommels licht zijn rol toe als schakel in het geheel.

Patrick Stommels ging op zijn 18de al met een studentencontract aan de slag als schoonmaker. Hij bleef zijn hele loopbaan trouw aan dezelfde werkgever en groeide door tot Cleaning & Quality Coach bij Group-f Cleaning & Facility. Zijn praktijkervaring op de werkvloer betekent tot vandaag een belangrijke troef in die job.

Gepokt en gemazeld in de praktijk

“Ik heb het volledige traject doorlopen en alles stap voor stap geleerd,” zo vertelt de Cleaning & Quality Coach. “Hierdoor weet ik ondertussen wel wat schoonmaken inhoudt. De mensen van onze schoonmaakteams beseffen dat ik praat met kennis van zaken en ze waarderen dat. Ik ben te allen tijde bereikbaar voor mijn team om al hun praktische vragen te beantwoorden. Dat is fijn voor hen, maar ook ik vind het tof om de bevestiging van mijn expertise te krijgen. Ik ben van nature sociaal in de omgang, dus de vele contacten met klanten en medewerkers voel ik aan als een verrijking.”

Cleaning & Quality Coach, een job met verantwoordelijkheid

Het takenpakket van Patrick Stommels oogt heel gevarieerd en uitgebreid. “De klanten tevreden houden is mijn voornaamste prioriteit. Ik spreek hen regelmatig, voer ter plaatse controles uit van het uitgevoerde werk, kijk na of de mensen aanwezig zijn op de afgesproken tijdstippen, volg de uurregistratie en uitbetaling op… een hele boterham!” De Cleaning & Quality Coach is zowat de schakel tussen de opdrachtgever en het schoonmaakpersoneel. De functie houdt dus behoorlijk wat verantwoordelijkheden in. “Ik ben het eerste aanspreekpunt van de klant en rapporteer intern aan het management. Zoals mijn functietitel doet vermoeden waak ik over de kwaliteit van de geleverde prestaties. Daarnaast motiveer ik mijn team om steeds het beste uit zichzelf te halen.”

De voorbeeldfunctie van de Cleaning & Quality Coach

“Ik probeer een voorbeeld te zijn voor mijn team op de werkvloer,” zo vervolgt Patrick Stommels. “Vanuit mijn ervaring kan ik veel begrip opbrengen voor het werk dat ze iedere dag uitvoeren. Tegelijk heb ik oog voor de belangen van Group-f Cleaning & Facility. Wanneer ik bij een locatiebezoek merk dat een nieuw bedrijf in de buurt de deuren opent, ga ik steevast langs om vrijblijvend onze diensten voor te stellen. Het aanbod gaat van flexibele mobiele ploegen tot uitgebreide teams voor grootschalige opdrachten.”

Op zoek naar een professionele partner voor de schoonmaak van jouw kantoor, bedrijf of instelling? Group-f Cleaning & Facility komt graag langs voor een gesprek. Neem vrijblijvend contact op of vul het formulier hieronder in.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Group-f Cleaning & Facility

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Group-f Cleaning & Facility

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials