LINDNER_Leaderboard.gif

Een kantoor op maat? Kies voor een serviced office van BluePoint!

Meer werknemers, nieuwe bedrijfsactiviteiten, een nieuwe werkstijl … In jouw organisatie kan er op korte tijd voorzien of onvoorzien heel wat veranderen - zo ook wat betreft de manier van werken. Kijk bijvoorbeeld naar de impact van de coronapandemie en de hybride manier van werken die daaruit voortvloeide.

Om jouw werknemers altijd een optimale werkomgeving te bieden, is het dan ook belangrijk dat je altijd één stapje voor blijft - een kantoor op maat in een BluePoint Business Center zorgt voor gemak in een wereld van verandering.

Het hoe en de waarom achter een werkplek op maat

Verschillende organisaties voeren verschillende bedrijfsactiviteiten uit - klinkt logisch natuurlijk. Maar is het dan ook niet logisch dat elke organisatie op een andere manier werkt en bijgevolg nood heeft aan een plek op maat om dit te doen? Bij BluePoint vinden ze alvast van wel - daarom kan je er zogenaamde ‘serviced offices’ huren.

Wat zijn dat? De naam verklapt het zelf al een beetje. Kantoren die jou de services bieden die je nodig hebt om je werk zo optimaal mogelijk uit te voeren. Werkt in jouw organisatie de helft van het personeel bijvoorbeeld enkele dagen van thuis uit? Of heb je regelmatig klanten op bezoek die hun eigen bureau nodig hebben? En misschien zijn bepaalde technische snufjes voor jou wel een vereiste? Dan kan je zo’n serviced office helemaal inrichten naar jouw wens.

All-in-one: gedaan met financiële of praktische verrassingen

Dat het huren van zo een kantoor zijn voordelen heeft, kan Kris van Eeckhout - coördinator bij loopbaanfonds mtech+, bevestigen. Voor hem is het grootste voordeel van zo’n kantoor dan ook de all-in-one prijs die je ervoor betaalt.

“De wifiverbinding, elektriciteitsfactuur of het onderhoud van de printer? Niet langer onze zorg”, zegt hij. “We moeten zelf geen regelingen treffen en komen nooit voor financiële of praktische verrassingen te staan! BluePoint zorgt ervoor dat alles soepel loopt.”


Een BluePoint Business Center: de ideale werkplek?

Nog zo’n voordeel volgens Kris? De serviced offices bevinden zich pal in de BluePoint Business Centra. “In de middag lunchen we lekker in het Blue’s Corner bedrijfsrestaurant, ons kantoor is makkelijk bereikbaar én collega’s kunnen hier makkelijk parkeren in de ondergrondse parking - zelfs met hun elektrische wagen. En dat is nog maar een greep uit de voordelen die we hier uithalen.”

Naast de praktische dagelijkse voordelen, biedt zo een serviced office ook heel wat netwerkmogelijkheden. Je legt er namelijk makkelijk handige connecties - tijdens een netwerkevenement dat BluePoint organiseert bijvoorbeeld - of wanneer je gewoon door de wandelgangen loopt.

Hybride werken: combineren van kantoor, online vergaderen en thuiswerk

Mooie opzet, all-in-one, aanpasbaar., netwerkmogelijkheden vlakbij.. Allemaal redenen om voor een serviced office te kiezen. En dan hebben we het nog niet eens gehad op het feit dat zo’n serviced office naadloos aansluit bij de hybride manier van werken na de coronapandemie.

Wanneer de helft van jouw team bijvoorbeeld enkele dagen per week thuis werkt, kan het dan handig zijn om flexwerkplekken te voorzien i.p.v. vaste bureaus. Of wat dacht je van speciale plekken voor bezoekers?


Ook wie regelmatig vergaderzalen nodig heeft, kan die integreren. Handig voor bedrijven voor wie de nieuwe way of working heel wat combinaties van vergaderingen met zich meebrengt. De ene kan vanuit huis inbellen, een klant aan de andere kant van de wereld kan jou makkelijk bereiken en je kan de zalen even goed gebruiken voor je fysieke meetings.

Blijkt na een tijdje dat je kantoor toch wat veranderingen nodig heeft? Bijvoorbeeld: omdat je team flink uitbreidt? Dan kan het kantoor makkelijk mee met jou groeien. Het BluePoint-team blijft met jou mee nadenken over de beste oplossingen voor jouw organisatie.

Zelf op zoek naar een serviced office voor jouw organisatie?

Dat snappen we! Bij de BluePoint Business Centra in Brussel, Antwerpen en Luik genieten je, afhankelijk van locatie, van deze diensten:

● Vast kantoor, 24/24

● Onthaal, receptie, postverwerking, ondergrondse parking, vergaderzalen en douches

● Schoonmaak en onderhoud

● Hightech technologie: iron wifi, beveiligd IT-netwerk, printers met toegangscode en printshop

● All-in begeleiding door een facility team

● Kitchenette en catering

● BluePoint Conference Center

● Tuin en terras

● Bedrijfsrestaurant en zelfbedieningsrestaurant

Meer info nodig, of zelf op zoek naar een nieuw kantoor op maat? Bel naar het nummer +32 2 706 88 00, mail naar marketing@bluepoint.be of vul onderstaand formulier in - dan koppelt het BluePoint team zo snel mogelijk terug!


Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en BluePoint

Meer weten?

Bluepoint

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • BluePoint Antwerpen
  • BluePoint Brussels

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials