LINDNER_Leaderboard.gif

Een sluitplan als sluitstuk van je veiligheidsbeleid

De meeste bedrijven vinden toegangscontrole een evidentie. Zo weet je welke medewerkers en bezoekers op welk moment de bedrijfsgebouwen betreden en weer verlaten. Aan de hand van toegangsrechten kan je vervolgens ook bepalen wie welke ruimten mag binnengaan. Daarvoor werk je een sluitplan uit. Blok Security kan je daarbij adviseren en begeleiden.

Blok Security legt zich toe op performante draadloze en mechanische beveiligingssystemen. De veiligheidsspecialist is goed thuis in de wereld van kantoren, industriële en handelsruimtes. Bij niet minder dan 350 gebouwen in ons land regelt een sluitplan van Blok Security de toegangsrechten. Het aanbod omvat de aanlevering, montage en nalevering.

Wat is een sluitplan eigenlijk?

Het sluitplan heeft alles te maken met het verlenen van toegangsrechten tot specifieke ruimten. Een magazijnmedewerker verkrijgt bijvoorbeeld toegang tot de stock, maar niet tot het labo. Een administratief medewerker heeft dan weer niets te zoeken in de directielokalen, terwijl het archief voor hem wel belangrijk kan zijn. Aan de hand van een matrix kan je zo voor elke medewerker bepalen wie een sleutel krijgt en welke deuren ze daarmee kunnen openen. Om die reden wordt een sluitplan ook wel eens een sleutelplan genoemd. Op de website van Blok Security kan je eenvoudig een sluitplan opmaken voor jouw kmo en meteen een offerte aanvragen.


De sleutel tot de beveiliging van je kmo

Voor de uitvoering van jouw sluitplan maakt Blok Security gebruik van cilindersloten, meer bepaald normale cilinders (zonder certificaat) en veiligheidscilinders (met certificaat). Het onderscheid zit vooral in het bijmaken van extra sleutels. De procedure voor gecertificeerde sleutels is een stuk strenger en onderworpen aan beperkingen. De onderneming biedt eigen modulaire profielcilinders, die behalve flexibiliteit ook de nodige veiligheidsgaranties inhouden. Sleutels kan je eenvoudig online bijbestellen via de webshop. Dat geldt trouwens ook voor sleutels van externe leveranciers.


Is een sluitplan met elektronische sleutels ook mogelijk?

Steeds meer kmo’s maken gebruik van draadloze toegang met elektronische cilinders en sleutels. Naast nóg uitgebreidere controlemogelijkheden, is het bij deze moderne systemen heel gemakkelijk om de toegangsrechten voor elke sleutel in te stellen en aan te passen. Ook hier kan Blok Security je adviseren en begeleiden bij toepassingen op maat van jouw behoeften en situatie.

Interesse in een efficiënt sluitplan voor jouw kmo? Neem dan contact op met Blok Security voor meer info, of vul het formulier hieronder in.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en BLOK Security

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • BLOK Security

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials