LINDNER_Leaderboard.gif

Een staalboek van Entiris voor de perfecte presentatie van jouw product

Ben jij een producent van muurbekleding, behangpapier, stoffen, zonnewering of zeildoeken? Dan maak je zeker en vast gebruik van een staalboek om je producten te tonen. Met een staalboek breng je jouw producten, merk en identiteit naar buiten. Daarom is het belangrijk dat je ze laat maken door een ervaren partner die perfect weet wat jij wil.

Een staalboek van Entiris

Bij maatwerkbedrijf Entiris in Kessel-Lo werken dagelijks 130 medewerkers op een site van 23.200m² aan de productie van staalboeken. Volgens productieleider Carine Oversteyns vindt elke klant wel een geschikte oplossing bij Entiris.

“Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring in het maken van staalboeken. Klanten kunnen bij ons terecht voor verschillende vormen van presentaties voor het kiezen van muurbekleding, stoffen, zonneweringen, zeildoeken, parasols, meubilairstalen enzovoort.

Zo kunnen we werken met spiraalbindingen, ringmappen en genagelde of genaaide boeken. Als ervaren partner geven we advies op maat. Samen komen we altijd tot een staalboek dat past bij de identiteit van de klant en dit altijd tegen beste prijs-kwaliteitverhouding.

We werken in het bijzonder voor Belgische behangfabrikanten. Deze fabrikanten brengen wereldwijd exclusief behangpapier op de markt. Daar mogen wij als Belg, en als partner, bijzonder trots op zijn. Ook in de wereld van de architectuur deden wij doorheen de jaren bijzonder veel ervaring op.”

Flexibele productie en vernieuwing

Carine Oversteyns: “90% van het werk gebeurt binnenshuis. Voor de overige 10% doen we beroep op enkele betrouwbare partners. We zijn flexibel en staan voor kwaliteit en we proberen altijd te vernieuwen zodat we mee evolueren met de behoeften van onze klanten. Daarom investeren we in nieuwe machines of ontwerpen we zelf nieuwe toestellen.”

Waarom samenwerken met Entiris

Volgens Carine is Entiris de perfecte partner voor de productie van jouw staalboek.

“Wij zijn experten in repetitieve handenarbeid. Waar machines tekortschieten, maken wij het waar. We zetten onze mensen in op plaatsen waar zij kunnen uitblinken. Zo komen we altijd tot het best mogelijke eindresultaat.

Onze schaalgrootte maakt het mogelijk om werkkrachten uit te wisselen tussen onze vestigingen. We kunnen klanten optimaal bedienen door snel en flexibel te handelen wanneer de nood hoog is.

Elke vestiging werkt autonoom. Voor de diensten zoals aankoop en boekhouding doen we beroep op een centrale vestiging. Zo kunnen wij ons focussen op onze klanten en op het productieproces terwijl de aankoopdienst zich bijvoorbeeld kan richten op een optimale aankoopprijs.”

Ben je overtuigd van de diensten van Entiris als partner voor jouw staalboek? Neem dan snel contact op via onderstaand formulier.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Entiris

Meer weten?

Entiris - Werk op uw maat

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Entiris

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials