LINDNER_Leaderboard.gif

“Er is meer nood aan flexibele kantoorruimte”

Facility

Met 55.000 m2 aan kantoorruimte is BluePoint Business Center (met locaties in Brussel, Antwerpen en Luik) een populaire uitvalsbasis voor vele grote en kleine bedrijven. Gelegen aan de rand van de stad zijn ze makkelijk bereikbaar. Business Center sales officer Kathleen Van Genechten is het gezicht voor de kantoorhuurders.

Bedrijven die kantoorruimte nodig hebben, kunnen terecht bij BluePoint Business Center voor de huur van privékantoren en dit voor een korte of lange periode. Het gaat om een exclusieve privé unit, ingericht en tot in het kleinste detail uitgerust. “Deze vaste privékantoren kun je ook dankzij flexibele huurcontracten combineren met één van onze coworking werkplekken,” vertelt Kathleen Van Genechten.

Optimale kantoorruimte

De privékantoren van BluePoint Business Center variëren van 15 tot 400 m2 en worden helemaal naar wens ingericht. “Er is meer nood aan flexibele kantoorruimte,” zegt Kathleen. “Wij optimaliseren de kantoorruimten van onze huurders zo goed mogelijk, ook wanneer de plannen van het bedrijf wijzigen door uitbreiding of inkrimping van de activiteiten. Onze huurders kunnen indien gewenst switchen naar een grotere of kleinere ruimte.”

“Snel schakelen en huurders ontzorgen zodat ze alleen maar met hun eigen business moeten bezig zijn!”

Hotel voor bedrijven

“Bedrijven denken in deze tijden bewust na over hun kantoorruimte,” aldus Kathleen. “De voordelen van een business center voor het huren van een kantoor zijn talrijk. We noemen ons met trots ‘een hotel voor bedrijven’ omdat we allerlei ondersteunende diensten aanbieden zoals een gecentraliseerde receptie, een post- en printdienst, vergader- en evenementenruimtes, restaurants en event catering. ‘Everything is taking care of’. Alles wordt geïnstalleerd, wij regelen het voor onze huurders.”

Alle faciliteiten

Bij BluePoint Business Center in Brussel, Antwerpen en Luik genieten kantoorhuurders, afhankelijk van locatie, van deze ondersteunende diensten:

  • Vast kantoor, 24/24 toegankelijk met badge
  • Onthaal, receptie, postverwerking, parking, vergaderzalen en douches
  • Schoonmaak en onderhoud
  • Hightech kantoortechnologie: iron wifi, beveiligd IT netwerk, printers met toegangscode en printshop
  • All-in begeleiding door een facility team
  • Kitchenette en catering
  • BluePoint Conference Center
  • Tuin en terras
  • Bedrijfsrestaurant en zelfbedieningsrestaurant

Kantoorruimte met flexibele huurcontracten

De instapklare kantoren van BluePoint zijn volledig uitgerust en worden verhuurd aan flexibele voorwaarden. De servicecontracten zijn all-in, dus inclusief de kost van de huur en faciliteiten. “Onze huurders weten dus perfect wat ze moeten betalen en voor de administratieve verwerking bieden deze all-in contracten een handig overzicht.”

”Dankzij een flexibel huurpakket zijn huurders niet gebonden aan een vast kantoorconcept.”

“We bieden ook flexibele huurcontracten van korte termijn aan: vanaf 1 tot 3 jaar. Met andere woorden, dankzij dit flexibel servicepakket zijn huurders niet gebonden aan een klassiek huurcontract van 3-6-9 jaar en kunnen ze snel schakelen.”

Space planner en space optimizer

Kantoorhuurders kunnen bij Kathleen terecht voor advies om de ruimte van hun kantoor zo efficiënt en mooi mogelijk in te richten. “Het is zeker geen overbodige luxe om na te denken over de indeling van je kantoor en werkzones. Functionele wanden kunnen zelfs in de bedrijvigste kantoren een oplossing bieden. Mijn advies: pas je ruimte aan aan wat je echt nodig hebt. Ik denk graag mee met huurders over hun optimale kantoorruimte.”

Kathleen geeft ook graag advies over de inrichting, het kleurgebruik en het meubilair. “Vaak kunnen enkele kleine ingrepen al een wereld van verschil betekenen”, aldus Kathleen.

Kantoorruimte huren bij BluePoint Business Center

BluePoint Business Center Brussel

BluePoint Business Center Antwerpen

BluePoint Business Center Luik

Tech.Lounge virtueel kantoor en coworking space

Naast het huren van een kantoor op maat, volledig aangepast aan de wensen van de klant, kunnen bedrijven en ondernemers bij BluePoint Brussel en BluePoint Antwerpen ook terecht voor het huren van privé kantoortjes, virtuele kantoren en coworking spaces met flex desks.

Meer details nodig over het huren van een kantoorruimte? Neem contact op met Kathleen Van Genechten, Business Center sales officer van BluePoint , of via het tel.nr.: +32 2 706 88 21

banner-2.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials