LINDNER_Leaderboard.gif

Expert in bedrijfsvastgoed van Antwerpen tot Limburg en West-Vlaanderen

DG Real Estate is toonaangevend in bedrijfsvastgoed. Het Antwerpse kantoor krijgt in heel Vlaanderen steeds meer voet aan wel. Met name in Limburg realiseerde DG Real Estate enkele mooie projecten. Daar én in Oost- en West-Vlaanderen wil het team zich het komende jaar zich nog sterker positioneren, vertelt Senior Account Manager en specialist in perifeer winkelvastgoed, Thomas Moyson.

Bedrijfsvastgoed voor een breed cliënteel

“Als expert in bedrijfsvastgoed werken we voor een breed cliënteel van start-ups, lokale zelfstandigen, grote ketens en internationale bedrijven” vertelt Thomas Moyson.

“Het zwaartepunt van onze activiteiten ligt in de provincie Antwerpen. Dit is zeker het geval voor het industrieel vastgoed. Als we kijken naar het het winkel- en beleggingsvastgoed is de geografische spreiding veel groter.”

Winkelclusters in Bree en Maasmechelen

Dit jaar rondde DG Real Estate ook twee mooie transacties af in Bree en Maasmechelen. Thomas Moyson was nauw betrokken bij beide projecten.

“Het retailpark in Bree is iets waar ik samen met onze managing partner Werner De Geyter lang aan werkte. Het gaat om een gemengde ontwikkeling met een tiental winkels. Samen zijn die goed voor een totale oppervlakte van ca. 13.000 m² en een waarde van ruim 20 miljoen euro. Onder andere McDonalds, Jumbo, ZEB, Torfs en X20 zijn er gevestigd. Als experten in bedrijfsvastgoed namen wij de commercialisatie voor onze rekening, in samenwerking met een ander kantoor. Recent bemiddelde Werner ook de verkoop van dit winkelcomplex.

In Maasmechelen bemiddelde ik dan weer de verkoop van een nieuwe winkelcluster van bijna 4000 m²aan de Koninginnenlaan. Deze heeft een waarde van bijna8 miljoen euro. Daar vestigden Carrefour, Jysk, Kruidvat en Maxi Zoo zich. Voor dit project begeleidde ik ook de verhuur. Die werd eerder in 2020 reeds gefinaliseerd.

Bedrijfsvastgoed in West-Vlaanderen

In de provincie Antwerpen heeft DG Real Estate een bijzonder sterke positie op de markt van het bedrijfsvastgoed. Ook in Limburg positioneert het kantoor zich steeds steviger. Het komende jaar willen Thomas Moyson en zijn collega’s bijkomend marktaandeel veroveren in West-Vlaanderen.

“In die regio ligt voor ons nog erg veel potentieel. We zijn meer dan ooit klaar om die markt te veroveren. Uiteraard is het nu nog te vroeg om daar concreet over te communiceren. Ik kan al wel zeggen we op dit moment werken aan mooie partnerschappen en transacties in die regio.”

Ben je op zoek naar bedrijfsvastgoed voor je onderneming of als investering? Contacteer DG Real Estate via onderstaand contactformulier.

Lees ook:

Retailpark Bree: bouwstenen van succesvol retailvastgoed volgens DG Real Estate

DG Real Estate is exclusieve partner voor logistiek vastgoed van Albert Heijn

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en DG Real Estate

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • DG Real Estate

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials