Flexwerkplekken in een stijlvol decor bij Van der Valk Hotel Gent

Van der Valk Hotel Gent biedt flexwerkplekken in de nabijheid van het Gentse stadscentrum. Met het hele team kunnen er (in)formele activiteiten worden ondernomen en tijdens de middagpauze heb je er de mogelijkheid om een zakenlunch te houden. Het hotel beschikt over 12 multifunctionele vergader- en receptiezalen, alsook over fitness en spa die zorgen voor ontspanning. Al deze faciliteiten dragen bij aan een verhoogde concentratie, productiviteit en werktevredenheid van je medewerkers.

Flexwerkplekken in De Brasserie: een nieuwe, dynamische werkomgeving

De Brasserie in Van der Valk Hotel Gent bestaat uit twee delen. Het ene deel is De Brasserie waar bediening is en je kan genieten van een verse barista koffie en een gebakje. Het andere deel is de koffiehoek waar je bestellen via een QR-code en rustig kunnen werken. Gerechten kan je niet bestellen.

De focus ligt ook meer op individuen of kleine gezelschappen die rustig willen werken of vergaderen en minder op teams. Daar heeft het hotel meetingzalen en boardrooms voor. Hoewel gasten van het hotel de rustige omgeving gebruiken om te werken, kun je er ook zomaar binnenwandelen en de koffiehoek benutten als flexibele werkplek.

Meer dan alleen een plek: de flexwerkplekken bij Van der Valk Hotel Gent bieden alles wat je nodig hebt

Flexwerken is een trend in de bedrijfswereld die Van der Valk Gent graag bij hen mogelijk maakt. Daarom vind je er comfortabele zitplekken, een stabiele wifi-verbinding en stopcontacten in handbereik. In het midden van de stijlvolle entourage staat er een grote tafel waar je met het hele team kunt plaatsnemen om in een gezellige sfeer te vergaderen of een potje schaak te spelen voor de afwisseling.

Werken je medewerkers liever individueel en in alle rust hun taken af? Dan kunnen ze plaatsnemen aan de kleine tafeltjes en in de zetels. Om de flexwerk ervaring compleet te maken, is er op iedere tafel een QR-code aanwezig waarmee bestellingen snel en gemakkelijk naar je toe komen.

Maak indruk met een verfijnde zakenlunch ervaring

Naast de flexwerkplekken heb je in het Van der Valk Hotel Gent de mogelijkheid om te genieten van een heerlijke zakenlunch. In restaurant ‘Cocotte’ bereidt het keukenteam unieke gerechten die je business partners nog lang bijblijven. Elke week kun je de nieuwe lunch suggestie en een bijpassend wijntje uitproberen. Na het flexwerken en de business lunch heb je de optie om te vergaderen in één van de 4 boardrooms of 8 vergaderzalen.

Heb je de ambitie om je manier van werken te veranderen en voortaan aan de slag te gaan in flexwerkplekken? Neem gerust contact op met Van der Valk Hotel Gent via onderstaand invulformulier.

Lees meer:

Van der Valk Gent: open for business

Vergaderen in stijl: welkom in het nieuwe Hotel Van der Valk Gent

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Van der Valk Hotel Gent

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Van der Valk Hotel Gent

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials