lindner banner set 2 v2 120.jpg

Nieuw gebouw voor VistaLink in Bonheiden

Gebouwenbeheer

Industriële topspeler wil verder Europees doorgroeien

Het kennisbedrijf VistaLink kende de voorbije jaren een sterke groei. Om die te kunnen aanhouden werd in Bonheiden een nieuw modern hoofdkwartier gebouwd.

VistaLink behoort tot de top in Europa op het vlak van industriële visietechnologie en serialisatieoplossingen. Als specialist in industriële beeldverwerking ontwikkelt VistaLink high-end apllicaties op vraag van machinebouwers. Die oplossingen laten toe om op geautomatiseerde wijze productieprocessen te sturen en te controleren.

De expertise in machinevisie schuilt vooral in het laten samengaan van optica, belichting, software, elektromechanica, robotica en cameratechnologie. Al deze technieken worden geïntegreerd in 1 systeem.

Uitbreiding mogelijk

Het nieuwe bedrijfsgebouw is voorzien op de verdere groei van VistaLink. Er ging ook veel aandacht naar het gebruik van milieuvriendelijke technieken met onder meer de installatie van een warmtepomp. Nadien komen er eveneens zonnepanelen op het dak. Het terrein is bovendien uitgerust met 44 parkeerplaatsen voor de medewerkers, naast parkeergelegenheid voor de bezoekers.

Het is een modern en attractief gebouw geworden met de juiste uitstraling. Ook de kleuren rood, wit en donkergrijs van het bedrijfslogo werden in overleg met de binnenhuisarchitect binnen in het gebouw gebruikt.

Blik op het buitenland

VistaLink heeft de ambitie om verder te groeien door in te zetten op export. Dit is mogelijk door de activiteiten in de buitenlandse filialen uit te breiden. Dankzij de samenwerking met strategische partners als Crest Solutions en Antares Vision heeft het Mechelse bedrijf zijn internationale aanwezigheid aanzienlijk kunnen versterken. Met kantoren in Ierland, het Verenigd Koninkrijk, België en Zweden zijn VistaLink en die partnerbedrijven samen de koplopers in Europa als het op visietechnologie en serialisatieoplossingen aankomt.

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven